Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Smart roadster

Featured Replies

Napisano

Jakie wrazenia z jazdy / eksploatacji?

Naprawy - jest cos szczegolnie skomplikowanego? Silnik z tylu + naped na tyl w teorii najprostrzy z mozliwych. Jak praktyka?

Silnik + skrzynia biegow - awaryjne czy w normie?

Jakies pulapki w zawieszeniu? Nietypowe (drogie) hamulce, tuleje, opony?

Nie ma problemu ze szczelnoscia dachu i sztywnoscia nadwozia?

Napisano

> Jakie wrazenia z jazdy / eksploatacji?

Jezdzilem 1 dzień, wiec co do eksploatacji nic nie powiem, ale co do jazdy - mega ciasno, mega twardo, mega nisko, a uczucie jest jakby koni miał co najmniej 2x więcej zlosnik.gif na mokrym nawet zarzuca tyłem zlosnik.gif Jazda = banan na twarzy od ucha do ucha zlosnik.gif Komfortu zero zlosnik.gif

Napisano

Ja też jezdziłem tylko "chwilę" wiec tak jak odradzam wszystkim zakup mini s tak również i tego .

Jeśli szukasz odrobiny komfortu to w tym aucie go nie ma ! Wg mnie jest to auto bez sensu .

Porównując do caymana s którym smigałem na codzien to tym autem nie da się podrózować właśnie ze względu na brak komfortu.

Co do osiągów i prowadzenia wg mnie auto jeżdzi mocno średnio i brakuję mu mocy .

Napisano

> Ja też jezdziłem tylko "chwilę" wiec tak jak odradzam wszystkim zakup mini s tak również i tego .

> Jeśli szukasz odrobiny komfortu to w tym aucie go nie ma ! Wg mnie jest to auto bez sensu .

> Porównując do caymana s którym smigałem na codzien to tym autem nie da się podrózować właśnie ze

> względu na brak komfortu.

> Co do osiągów i prowadzenia wg mnie auto jeżdzi mocno średnio i brakuję mu mocy .

Moim zdaniem jak na silnik 0,7 to mocy ma mnóstwo zlosnik.gif oczywiście blisko czerwonego pola, ale tym autem nie da się jedzic inaczej - odruchowo się ciśnie na maxa bo uczucie jest jak w gokarcie zlosnik.gif twardo i rzuca, ale dzięki temu jest fajnie cool.gif

Napisano

> Moim zdaniem jak na silnik 0,7 to mocy ma mnóstwo oczywiście blisko czerwonego pola, ale tym autem

> nie da się jedzic inaczej - odruchowo się ciśnie na maxa bo uczucie jest jak w gokarcie

> twardo i rzuca, ale dzięki temu jest fajnie

Ja nie mówię że jak na zero siedem ma mało mocy tylko ze to auto jest słabe/wolne .... wg mnie nie ma znaczenia czy tam jest 0.7 czy np 2.0 pytanie czy jedzie czy nie

Napisano

> Ja nie mówię że jak na zero siedem ma mało mocy tylko ze to auto jest słabe/wolne .... wg mnie nie

> ma znaczenia czy tam jest 0.7 czy np 2.0 pytanie czy jedzie czy nie

patrząc w ten sposób to owszem się zgadzam z Tobą, ale ja patrze wlasnie jak na 0,7 wink.gif