Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ma ktoś amortyzator BITUBO?

Featured Replies

Napisano

Od kilku dni skrzypiało w okolicach tylnego wahacza. Po rozebraniu kiwki wyszło, że łożyska igiełkowe do wymiany (zestaw naprawczy w drodze), ale jak już miałem wyjęty wahacz to przy okazji wyjąłem amortyzator, umyłem i się trochę zdziwiłem bo wyszło, że mam

BITUBO K0016-XZE01 alpha TECHNIK

2472963_20150517_192433_resized.jpg

1.Wajcha na dole pewnie do ustawiania twardości? Naklejka jest ale wytarta, tylko widać chyba..3 4 5

2.Górna naklejka "CONTAINS NITROGEN 8-10 ATM" Czyli pompować tylko azotem? Czy zwykły tlen może być? Jeszcze nie wiem jakie jest ciśnienie, ale podjadę do wulkanizatora i sprawdzę czy jest OK i gdyby nie było to czym dopompować?

Napisano

Kiedys mialem Bitubo za okolo 500zl w skuterze. Fabrycznie bylo nabijane azotem. Wulkanizator watpie zeby mial odpowiednia pompke. Potrzebna jest specjalna pompka do amortyzatorow.

Napisano

> Od kilku dni skrzypiało w okolicach tylnego wahacza. Po rozebraniu kiwki wyszło, że łożyska

> igiełkowe do wymiany (zestaw naprawczy w drodze), ale jak już miałem wyjęty wahacz to przy

> okazji wyjąłem amortyzator, umyłem i się trochę zdziwiłem bo wyszło, że mam

> BITUBO K0016-XZE01 alpha TECHNIK

> 1.Wajcha na dole pewnie do ustawiania twardości? Naklejka jest ale wytarta, tylko widać chyba..3 4

> 5

Regulacja tłumienia odbicia.

> 2.Górna naklejka "CONTAINS NITROGEN 8-10 ATM" Czyli pompować tylko azotem? Czy zwykły tlen może

> być? Jeszcze nie wiem jakie jest ciśnienie, ale podjadę do wulkanizatora i sprawdzę czy jest

> OK i gdyby nie było to czym dopompować?

Nie da rady.