Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ostatnie starcie - prosba o opinie ;)

Featured Replies

Napisano

Witam.Brat chce kupic tego Golfa III

Auto jest z konca 95' pojemnosc 1.8 75 koni, gaz(instalka za 2000 pracuje bez zarzutow) 1,5 roku na gwarancji butla w kole.

Wypas: klima sprawna dzialajaca, 2 poduchy, 4 zaglowki, obrotomierz, skorzana fajera, elektryczne szyby szyber lustra , centalny nie z pilota z domykaniem szyb i szybra, alufelgi z oponami zimowymi, kubelkowe fotele, lusterka zderzaki w kolor nadwozia.Auto ma 170kkm przebiegu.Obejrzelismy je na zywo wyglada raczej ok ma ryse na masce po stluczce ,maska nie byla malowana tylko wyprostowana.Widzialem go jak go przyprowadzil od razu bo mieszkam w bloku obok, a auto stoi pod blokiem mojej serce.gif .mial wybite przenie lampy i polamany grill i podgieta maske tak jakby pod cos wjechal ,a nie walil bezposrednio.Auto jest od 6m-cy w kraju i gaz tez ma 6 m-cy zrobilo 30 tysi od tamtego czasu.Gaz 1,5 roku na gwarancji.Na zdjeciach widac ta gleboka ryse na masce jak i ryske na blotniku tylnym od strony pasazera,Silnik pracuje rowno nie przerywa nie kicha nie prycha, na wlaczonej klimie tez jakos nie swiruje.Zawias nie tlucze nic nie trzeszczy za bardzo nie puka .W bagazniku zauwazylem jakas wilgoc/rose pod wykladzina (zaznaczone na foto) skad to sie moglo wziac?Niby nie widac zeby cos przeciekalo.Auto ma takie progi pozakladane, co moze sie pod nimi kryc jest tam ruda czy lepiej ich nie zaczepiac.Bo moze lepiej je zdjac i jakos zakonserwowac i jezdzic bez, niz ma sie tam woda zbierac?Z tylu widac jakby podwiniety kawalek uszczelki pod szyba (foto). Silnik wyglada czysto (zalozona plyta pod silnikiem) chociaz przy korku wlewu oleju widac jakby taki inny kolor i nie wiem czy to od oleju czy po myciu silnika zostaly slady niedomyte.Olej wymieniony jakies 5kkm temu

Cana za jaka sprzeda auto tak jak stoi to 11kpln

Jakie macie sugestie/opinie po obejrzeniu fotek auta?W poniedzialek brat po niego przyjedzie i bedzie bral, jeszcze pojedziemy na jakas diagnostyke zeby go obejrzeli od spodu i zbadali troche od strony mechanicznej.

pozdrawiam dzieki za pomoc bow.gif

Napisano

auto wyglada na zadbane ok.gif -o bejzyj je dokladnie najlepiej z osoba ktora miala juz pare lat golfa

Napisano

> Witam.Brat chce kupic tego Golfa III

> Auto jest z konca 95' pojemnosc 1.8 75 koni

Heh tu tylko taka mała poprawka że chyba to jest 90 konny silnik smile.gif bo 75 to ma 1.6 zeby.GIF

Napisano

> Heh tu tylko taka mała poprawka że chyba to jest 90 konny silnik bo

> 75 to ma 1.6

1,8 [AAM] tez mialy wink.gif

Napisano

> Heh tu tylko taka mała poprawka że chyba to jest 90 konny silnik bo

> 75 to ma 1.6

to jest zapewne jednopunktowy wtrysk i ma 75KM, te 90KM maja juz bodajrze wielopunkt.

pzdr.

Napisano

> to jest zapewne jednopunktowy wtrysk i ma 75KM, te 90KM maja juz

> bodajrze wielopunkt.

> pzdr.

tez jednopunkt [ABS] wink.gif

Napisano

minusy-silnik pewnie cieknie bo umyty,przebieg to tez raczej nie orginalny-jest ksiazka serwisowa,faktury,papiery z TUV? ta woda w bagazniku zle wrozy oslabiony.gif

plusy-ladnie wyglada,bardzo dobre wyposazenie jak na golfa,gaz

cena taka sobie...

Napisano
  • Autor

> minusy-silnik pewnie cieknie bo umyty,

hmm no wlasnie to koles co sprowadza fury sprzedawal ale to bylo jego prywatne auto wypatrzone.Od sprowadzenia w stanie zbite lampy i podgieta maska widywalem go codzien jak chodzilem do mojej serce.gif

> przebieg to tez raczej nie

no to wlasnie loteria jak zawsze

> orginalny-jest ksiazka serwisowa,faktury,papiery z TUV?

no mial cala sterte kwitow, faktur, papierow, rachunkow na kwote przewyzszajaca wartosc auta dwa razy.generalnie kolo raczej dbal o auto (mialo byc tip top bo latal nim czasem w trasy) jezdzilo wczesniej na polerowanych felach , mialo swiatla a'la golf IV itp. takie smaczki

> ta woda

> w bagazniku zle wrozy

no wlasnie dwa razy zagladalem tam w przeciagu 3 dni i byla za kazdym razem

> plusy-ladnie wyglada,bardzo dobre wyposazenie jak na > golfa,gaz

no wypas mial lady, aha i podgrzewane spryskiwacze swiety.gif klima sprawna duzo plusow

> cena taka sobie...

ja wiem ciezko znalezc w podobnej cenie takiego golfa wiekszosc strucle labo jakas drozyzna.

dzieki za opinie auto poszlo od reki na gieldzie, a brat sie spoznil z kupnem i pluje sobie w brode...

Napisano
  • Autor

> niech sobie nie pluje bo nie ma okzji i pewnie kupi lepsze

no teraz sie szuka hondzina 3 drzwiowa jakas, bo jakos z golfow nie ma wyboru, moze ta niewiem.gif

Napisano

> hmm no wlasnie to koles co sprowadza fury sprzedawal ale to bylo jego

> prywatne auto wypatrzone.

Zasłyszana opowieść: "Panie, myślisz Pan że ja nie widzę że był bity? Ale jak ja nim tu po okolicy pół roku pojeżdżę, to i tak wiele więcej za niego wezmę".

To tak a propos aut "wypaczonych".

Pozdrawiam,

Napisano

> no teraz sie szuka hondzina 3 drzwiowa jakas, bo jakos z golfow nie

> ma wyboru, moze ta

civiczek przyjemne autko ... waytogo.gif ksiazka serwisowa, wyglada przyjemnie, jednak do bardziej szczegolowej oceny potrzebne byloby zajrzenie do srodeczka wink.gif

ja bym pojechala je obejrzec smile.gif

Napisano
  • Autor

> civiczek przyjemne autko ... ksiazka serwisowa, wyglada przyjemnie,

> jednak do bardziej szczegolowej oceny potrzebne byloby zajrzenie

> do srodeczka

> ja bym pojechala je obejrzec

civiczek fajny ale juz zostalo zakupione wczoraj jestem w szoku ze 11 letni samochod moze byc tak fajny zadbany cichy i komfortowy ok.gif

Napisano

od 6m-cy w kraju i gaz tez ma 6 m-cy zrobilo 30 tysi od tamtego

> czasu

duzo chyba jak na osobowke

Napisano
  • Autor

> od 6m-cy w kraju i gaz tez ma 6 m-cy zrobilo 30 tysi od tamtego

> duzo chyba jak na osobowke

no nie piescil sie, ale autko w 2/3 z tych 30 tysi przebiegu zrobilo na niemieckich drogach

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.