Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pasek b8 zakup

Featured Replies

Napisano

Jako ze żona dała sie przekonać ze suvy to tylko małe nadmuchane kompakty, aktualnie na tapecie b8. Mozna wsadzić sporo bajerow, mam 2szt na oku, obie highline różnica 10k, ale droższy ma większa Navi oraz wyświetlacz zamiast zegarów i jakieś drobiazgi. Odzyskam dołożone pieniądze przy sprzedaży po 3 latach. Na touranie straciłem 21% wiec jakbym tu stracił 30% to chyba warto.

Jak często bedzie trzeba przypalić diesla jesli żona robi trase codziennie 7km w korku i pózniej 10km w korku I kolejne 7km.

Napisano

Jako ze żona dała sie przekonać ze suvy to tylko małe nadmuchane kompakty, aktualnie na tapecie b8. Mozna wsadzić sporo bajerow, mam 2szt na oku, obie highline różnica 10k, ale droższy ma większa Navi oraz wyświetlacz zamiast zegarów i jakieś drobiazgi. Odzyskam dołożone pieniądze przy sprzedaży po 3 latach. Na touranie straciłem 21% wiec jakbym tu stracił 30% to chyba warto.

Jak często bedzie trzeba przypalić diesla jesli żona robi trase codziennie 7km w korku i pózniej 10km w korku I kolejne 7km.

Brac beznyne na taka jazde. Ale jak kupujesz patrzac tylko na utrate wartosci to brac diesela ze 3 razy wymienisz olej i przepalisz DPF w ASO i sprzedasz z pocalowaniem reki jakiemus napalencowi. Ja bym sie tak nie meczyl.

Napisano
  • Autor

Kupuje auto na 3 lata przebieg przez ten czas jakieś 50k max, jazdy zony plus wakacje plus jakieś weekendy. Po 3 latach sprzedaz z jak najmniejsza strata jest dość istotna, ale nie kluczowa. Mam nadzieje ze bajery dołożone do auta podwyższa jego cenę przy sprzedaży.

Napisano

Mam nadzieje ze bajery dołożone do auta podwyższa jego cenę przy sprzedaży.

Moje doświadczenia z max wypasionym Golfem skłaniają mnie do stwierdzenia, że na niewiele możesz liczyć.

mar00ha

Napisano

Moje doświadczenia z max wypasionym Golfem skłaniają mnie do stwierdzenia, że na niewiele możesz liczyć.

mar00ha

W polskich warunkach wyposażenie praktycznie nie podnosi ceny (chyba że różnica jest czy nie ma klimatyzacji) za to lepiej wyposażone auto można łatwiej i szybciej sprzedać.

Napisano
  • Autor

Kurcze a przy turanie miało różnice, moze trzeba trafić na amatora danego auta

Napisano
  • Autor

No to moze sie nie bede wygłupiał kiła koła zostanie ;)

Napisano

W polskich warunkach wyposażenie praktycznie nie podnosi ceny (chyba że różnica jest czy nie ma klimatyzacji) za to lepiej wyposażone auto można łatwiej i szybciej sprzedać.

Wplyw na cene jest minimalny, ale przy uzywce ludzie szukaja wypasow, bo mozna je kupic niewiele drozej niz golasa, w przeciwienstwie do nowki, gdzie za ekstrasy gola jak za zloto. Wiec pewnie wypas szybciej znajdzie amatora za pare lat, ale na pewno nie odyzka sie kasy wlozonej w nowe