Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Napisano

był ktoś oglądać?

premiera była w salonach, w piątek.

dzisiaj przejeżdżałem koło salonu hOpla i rzucił mi się w oczy ten SPARK made in Opel, z ulicy nawet źle nie wygląda, ale stojąc przy Corsie... Corsa wydaje się atrakcyjniejsza, 39900 z klima za Carla, silnik ok, osiagi ok, ale cena z klima powinna być koło 32... byłby hit, a tak ciekaw jestem jak się bedzie sprzedawać, swoją drogą Corsa z klimą o podobnych osiągach jak Karl też droga...

_____--

bylem dzisiaj i ogladalem tego Karla...

w środku z przodu przyjemnie, deska ładna, nawet bardzo;), miejsca nawet sporo, siedzac z przodu wygodnie, poszedlem do tylu i mialem wiecej miejsca niz w astrze J..., bagaznik mikro, ala seicento, ogolnie pozytywne wrazenia, ale obok byl salon suzukii hyundaia... karl za 39 z klima.

poszedlem do suzuki, hyundaia, z ciekawosci wsiadlem do i20, z przodu ok, tyl szok, tez ok, bagaznik ok;). Zerkam, obok stoi mega paskuda, suzuki celerio, wsiadlem do srodka, plastik fantastik, deska duzo brzydsza niz w karl, ale mega ilosc miejsca..., siadlem do tylu i szok, jeszcze wiecej miejsca niz w astrze J (na szerokosc fakt malo), zerkam do bagaznika i drugi szok..., a trzecim i czwartym szokiem byla cena... model z klima za 34000... mega przestronne auto w swojej klasie, baaaa nawet mam wrazenie, ze wiecej w niej miejsca na dlugosc w kabinie niz w astrze J czy F z jaka mam doczynienia na codzien..., ale fakt paskuda.... Opel Karlem z klima za 39 nie zawojuje rynku, dziwie sie, ze tego Celerio nie widac na ulicach

Edytowane przez Tommmm

Napisano

byłem i oglądałem - i pierwsze co mi przyszło do głowy to: ....ładny ten nowy matiz tfu... spark ... znaczy karl

wnętrze rodem z innych opli - no może ciut ubożej 

ciekawe jak z jakością i niezawodnością