Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Moduł zapłonu do Fiata Uno DIGIPLEX 2 (MED 439M)

Featured Replies

Napisano

Pytanie gdzie go tanio nabyć, najlepiej nowy, bo jaja z odpalaniem jak nie wiem co, godzinach porannych frown.gif

Napisano

> Pytanie gdzie go tanio nabyć, najlepiej nowy, bo jaja z odpalaniem

> jak nie wiem co, godzinach porannych

A jakiego rodzaju "jaja"? Bo ja ostatnio byłem u diagnosty, ustawił mi zapłon według książki na 2stopnie i miałem cholerne kopoty z odpaleniem auta. Kręcić kręcił, odpalał na ułamek sekundy i cisza. Odpalam znowu, zakręcił, odpalił i po ułamku sekundy zdechł. I tak po 7-8 razy. A po za tym to autko starsznie się mułowate zrobiło. Ustawiłem wyprzedzenie zapłony jak miałem poprzednio (tzn paręnaście stopni) i aftko odżyło - odpala od pierwszego, zyskał moc. W sobotę chcę wymieniać przewody WN - czekam na dostawę. Olej, filtry już zmienione.

Napisano

Cześć !

Polecam ci firme o nazwie "Auto-Elektro" która mieści sie przy ul. Gliwickej 236 w Mikołowie-Wygoda.

Właśnie tam dostałem digiplexa do mojego uniacza bo tez musiałem wymienić (też miałem takie jaja z odpalaniem ja Ty). W sumie tanio bo 250 zl za uzywke. Dodam ze nowy krzyczeli od 1400-1800 !!!!

Nie wiem czy masz daleko do śląska czy nie. Na wizytówce mam również napisane, że są dostępni również na Gliwickiej Giełdzie Samochodowej przy BOX No 73.

Pozdrawiam i zyczę miłego szukania!

Napisano
  • Autor

w 1.4 na wytrysku nic sie nie grzebie frown.gif jak coś pojdzie to dupa, no nie mogę rano odpalić, wszystko mam pozmieniane i styki poczyszczone, wszystko poza czujnikiem cieczy ale to ciul no i moduł zapłonowy smile.gif jak wracam z pracy od razu pali, a rano cholera nie już drugi dzien z rzedu, wczesniej za ktoryms razem palił a teraz pokrece z 5 i do roboty pora iść a nie sie bawic

Napisano
  • Autor

bardzo daleko:) z Gda jestem ale za używke to ja u siebie dam 200 a widzialem za 220 nowy:) gość może na jutro będzie miał go a własnie dzownilem i jakis typ mowi, ze moze jeszcze taniej wink.gif

Napisano

> Pytanie gdzie go tanio nabyć

Mi się udało swego czasu wyrwać za 30 PLN icon_eek.gif używkę na giełdzie w Słomczynie.

Śmiga do tej pory ok.gif

Napisano

Witam. Czy jesteś jeszcze zainteresowany zakupem modułu DIGIPLEX 2? Jeśli tak to proszę o kontakt na telefon 0-692652712

Pozdrawiam KrzysiekP

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.