Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co myślicie o tym moto

Featured Replies

Napisano

Chcę go kupić.

CR 250

Może macie jakieś uwagi i sugestie. Wiem że ze zdjęcia to niewiele wynika ale zawsze spec może sie czegoś dopatrzeć

Napisano

no na tej fotce niewiele widać

ale napewno do sprawdzenia zawiecha tyl

no i wydech chyba spawany był

pozatym to babka więc dobrze przypatrz sie sinikowi

i nie słuchaj opowieści że używany amatorsko

no i brak osłon teleskopów przednich więc do sprawdzenia gladzie teleskopów czy nie ma wgnieceń i duzych rys

Napisano

> Chcę go kupić.

dobry wybór

> CR 250

super pojemnośc

> Może macie jakieś uwagi i sugestie. Wiem że ze zdjęcia to niewiele wynika ale zawsze spec może sie czegoś dopatrzeć

pierwsza sprawa to nie wydaje mi się żeby to był rok 1991. w kx z tego roku był juz up-side down.

tak jak kolega wczesniej napisał razi brak osłon gumowych na lagach. uszczelniacze jak nie puszczają to zaczną puszczać. sprawdź powierzchnię lag czy chrom na nich nie jest mocno porysowany. piasek potrafi zdziałać "cuda" na tych powierzchniach.

nie pamietam czy w tych rocznikach cylinder nie był pokryty nikasilem. ta tuleja może nie jest złą sprawą ale daje pewne wyobrazenie o wyekspolatowaniu.

sprawdź bardzo dokładnie tylne zawieszenie. łożyska na osi wahacza nie moga mieć luzów w pionie i poziomie. wpływa to bardzo negatywnie na prowadzenie tyłu moto. zobacz czy dyfuzor nie jest pogięty. sprawdź stan łańcucha, zebatek, linek, klocków. koniecznie sprawdż stan prowadnicy i rolek prowadzących łańcucha. zajrzyj też do filtra powietrza. nie może być porawany ani suchy. jak będzie suchy to piasek i kurz dostał się do cylindra i ładnie wytarł gładź cylindra.

powiem ci że na pierwszy rzut oka to nie jest to motocykl godny uwagi według mnie. ja szukałbym nowszego modelu z up-side down'em i w ładniejszym stanie wizualnym.

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Ok dzieki za wszystkie rady i sugestie. Na pewno wezmę je pod uwagę przy kupnie motorka.

Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.