Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

baaaardzo tani zestaw... co sadzicie ?

Featured Replies

Napisano

to moj pierwszy post na Car-Audio, dlatego witam wszystkich.

W sprawach car-audio jestem poczatkujacy, takze prosze nie krzyczec smile.gif mialem na zestaw do swojego Cienkiego niewiele wiecej niz 200 zł (śmiech na sali, ale trudno), skompletowalem taki zestaw :

1) Wzmacniacz

2) Głośniki przód

3) Głośniki w półkę

oczywiście zdaje sobie sprawe z tego, że większość tych "danych technicznych" np moc max wzmacniacza można sobie w buty wsadzić smile.gif ale mam pytanie, jak to bedzie grać ? od razu mówie, że nie chodzi mi o jakieś łupanie, chce spokojnie, moze czasem delikatnie głośniej posluchac muzyki w czasie jazdy...

napiszcie co sadzicie, kompletny shit czy da sie na tym spokojnie posluchac muzyki ? smile.gif

dzieki, pozdro

Napisano

> 1) Wzmacniacz

> 2) Głośniki przód

> 3) Głośniki w półkę

Niezależnie od kasy odpuść sobie głośniki w półkę.

Za taką kasę - odpuść sobie wzmak (jak masz w miarę przyzwoite radyjko to obstawiam, że zagra lepiej od tego badziewia).

Niezależnie od kasy - głośniki musza być odseparowane. Jak sopran będziesz miał na wysokości kostki wycelowany pod kolana to go zabijesz.

Reasumując - za 100PLN wygłusz drzwi (jak zostanie taśmy dekarskiej, to oklej też bagażnik i/lub sufit.

Za 100PLN kup jakieś odseparowane GMSy i podepnij do radyjka.

Lepszego efektu nie uzyskasz za 200PLN.

Napisano
  • Autor

no wlasnie w tym problem, ze nie mam radia frown.gif za cene wzmacniacza (nieco ponad 100 zl) nie mialem do kupna zadnego radia ktore mialoby wiecej niz 4x25W RMS (tyle ma wzmak),

planuje pod niego podpinac mp3player

Napisano

> dzieki, pozdro

proponuje odpuscic sobie cale te ustroistwo i jezeli nie masz kasy poczekac i uzbierac na cos lepszego i firmowego bo w tej chwili juz mozna za nieco wieksze pieniadze kupic cos o niebo lepszego niz te ,,cuda,, z twojej listy hmm.gif

Napisano

> no wlasnie w tym problem, ze nie mam radia za cene wzmacniacza

> (nieco ponad 100 zl) nie mialem do kupna zadnego radia ktore

> mialoby wiecej niz 4x25W RMS (tyle ma wzmak),

Poszukaj jakiejś używki. 2x25W RMS to ten wzmacniacz ma pewnie przy niezłych zniekształceniach wink.gif

Upoluj jakies używane radio na allegro. Ale IMO w tym momencie to potrzebujesz dozbierać na radyjko.

Napisano
  • Autor

no dobra, dzieki smile.gif to juz wiem co sadzic o wzmaku, a teraz glosniki - jak zagraja ? smile.gif moze jakies doswiadczenia ? jesli nie z nimi to ogolnie z firma (db-tronic to ogolnie first)

Napisano

(db-tronic to ogolnie first)

no.gifno.gifno.gifno.gifno.gifno.gifno.gifno.gifno.giftego sie nie da sluchac no.gifno.gifno.gifno.gifno.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.