Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zmywarka ( Amica ZZM629 I ) odmówiła...

Featured Replies

Napisano

Mam taka zmywarke i przestała robić. Uruchamiam program, po chwili słychać buczenie ( chyba pompa zaczyna działać ) ale potem już nic się nie dzieje. Czas na wyświetlaczu upływa o 1 minute i tak już zostaje. Mam wrażenie, że nie napełnia się wodą i dla tego dalej nie działa. Oczywiście woda do węża dochodzi. Tam na końcu węża jest taka "gula",.. to mi wygląda na jakiś zawór. Może on nie otwiera dopływu wody ? A może coś innego... ?

Napisano

Miałem ostatnio podobny problem, ruszała pompa wypompowująca wodę, potem buczenie i nic więcej. Okazało się, że był przeciek i na dole zmywarki zebrała się woda. Tam tej jest czujnik do aquastopu i jak dostawał wody to blokował zmywarkę. Jak jeszcze jej nie rozebrałeś to na samym dole pod drzwiczkami można odkręcić od przodu blachę bez wyciągania zmywarki na wierzch. Jeżeli na dnie stoi woda to szukaj przecieku, jak masz sucho to raczej programator. We Wrocku naprawa programatora to koszt do 250 zł, robią od ręki w domu. 

Napisano
  • Autor

No tak,.. typowy problem z wyciekiem i czujnikiem na dole. Dobrze, że mi przypomniałeś :)