Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

brak kodu do radia w renault

Featured Replies

Napisano

Witam. Wczoraj wpłaciłem zaliczkę za clio i jutro mam je odebrać. Jest tam fabryczne radio ale sprzedający nie zna kodu. Udostępnią mi ten kod w ASO i ile to może kosztować? Gość się zobowiązał ze znajdzie ten kod na jutro, ale wolę dmuchać na zimne :)

Napisano
  • Autor

Super. Dzięki :)

Napisano

Super. Dzięki :)

Oczywiście nic nie gwarantuję, ale może się uda.

Pozdrawiam BAS

Napisano
  • Autor

mam nadzieje ze sprzedający stanie na wysokosci zadania i załatwi ten kod ;)

Napisano

tak z życia może gdzie ktoś zapisał te cyferki np daszku przeciwsłonecznym....miałem dwie renówki i każda miała tak zapisany ten kod...może zbieg okoliczności ale jednak pomocne to było...

Napisano

tak z życia może gdzie ktoś zapisał te cyferki np daszku przeciwsłonecznym....miałem dwie renówki i każda miała tak zapisany ten kod...może zbieg okoliczności ale jednak pomocne to było...

Hm jeżdzę trzecią renówką i w żadnej nie było trzeba kodu do radia.... mam coś nie tak?

Napisano
  • Autor

Jak nie potrzebujesz kodu? Się ciesz. Widocznie ktoś odłączył zasilanie i teraz trzeba kod. Ale na daszku nie ma, a auto sprowadzone zza granicy. Ale podobno sprzedający na nr tel do poprzedniego właściciela

Napisano

Do rozkodowania radia w renault wystarczy nawet darmowy program na androida, np. renault radio code generator. Będziesz potrzebował tylko security code, który jest napisany na naklejce na boku radia. Trzeba wyciągnąć radio, by go zobaczyć.

Napisano
  • Autor

Będziemy jutro kombinować jak nie zdobędzie kodu ;)

Napisano

Program na andka jest, który generuje kody do radia renault. Inna opcja to wyciągnij radio, czasami zdarzało się, że nalepka z kodem była naklejona na obudowie radia. A jeżeli auto jest sprowadzone z D to w tym ich niemieckim brifie kod może być zapisany. U mnie tam właśnie jest w jakiś adnotacjach dodatkowych.