Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Panowie proszę o pomoc ...

Featured Replies

Napisano

Witam,

Proszę Was o pomoc w zidentyfikowaniu silnika czy jest to model od vectry czy astry i który to rok oto nr silnika :

-14177415 dla ułatwienia c18nz

bo wysiadam już, rozesłałem chyba ze 100 maili do salonów z prośbą o identyfikację ale jak dotąd cisza.

pzdr

Napisano

> Witam,

> Proszę Was o pomoc w zidentyfikowaniu silnika czy jest to model od

> vectry czy astry i który to rok oto nr silnika :

> -14177415 dla ułatwienia c18nz

> bo wysiadam już, rozesłałem chyba ze 100 maili do salonów z prośbą o

> identyfikację ale jak dotąd cisza.

> pzdr

Zidentyfikować nie potrafę, ale silniki tego rodzaju były chyba montowane zarówno w astrach, jak i w vectrach.

Pozdrawiam.

kwa

Napisano

Silinki te były montowane od IX 1991 do VIII 1994

Napisano
  • Autor

> Silinki te były montowane od IX 1991 do VIII 1994

Oki dzięki ale ja potrzebuje dokładniejszej daty i modelu ponieważ nie wiem jakie części kupować a jest zdecydowana różnica między 1991 a 1994 i czy jest to astra czy vectra bo osprzęt elektroniczny się też różni ....proszę więc o dokładne zidentyfikowanie crazy.gif

pzdr

Napisano
  • Autor

Chłopaki czy naprawdę sytuacja jest tak beznadziejna że nie da się zidentyfikować tego silnika i jaki osprzęt do niego włożyć czy od astry czy vectry ? crazy.gif

Napisano
  • Autor

Witam ,

Właśnie dostałem odpowiedź z jednego z salonów że ten silnik był montowany w astrach,vectrach i kadetach i mogą mi zidentyfikować do jakiego modelu założyli ten silnik ale za 120PLN ! moim zdaniem to trochę dużo i jeżeli oni mają taką możliwość to musi być gdzieś dostępne to do wiadomości bo teraz już zupełnie zgupiałem i może mam silnik z kadetta a ładuje do niego osprzęt z astry i stąd moje nie całkowite zadowolenie z jazdy! o kurde ....

pzdr

Napisano

> Witam ,

> Właśnie dostałem odpowiedź z jednego z salonów że ten silnik był

> montowany w astrach,vectrach i kadetach i mogą mi zidentyfikować

> do jakiego modelu założyli ten silnik ale za 120PLN ! moim

> zdaniem to trochę dużo i jeżeli oni mają taką możliwość to musi

> być gdzieś dostępne to do wiadomości bo teraz już zupełnie

> zgupiałem i może mam silnik z kadetta a ładuje do niego osprzęt

> z astry i stąd moje nie całkowite zadowolenie z jazdy! o kurde

> ....

> pzdr

Kiedyś na kąciku podawał ktoś adres strony, która umożliwiała uzyskanie informacji na temat silnika na podstawie jego numeru. Pewnie którys z kolegów poda link. Ale tak nawiasem mówiąc, to nie bardzo wiem, co chcesz ustalić - dokładny rok produkcji? No bo części kupujesz przecież do określonego typu silnika i dla ich ceny nie ma znaczenia, czy silnik ten zamontowany jest w astrze, vectrze, czy kadecie. Ale może źle zinterpretowałem Twoje oczekiwania niewiem.gif.

Pozdrawiam.

kwa

Napisano
  • Autor

Sprawa się ma tak że mam ten silnik zamontowany w astrze i nie moge dojsc z nim do ładu w sprawie mocy i ma on jeszcze takie delikatne przydławienia i na benzynie i na gazie (mniejsze ale wyczuwalne) kupiłem komputer czy inne rzeczy elektroniczne do astry ale coś mi się wydaje że to chyba nie koniecznie strzał w 100 więc teraz chce się dowiedzieć czy mój silnik jest od kadeta ,vectry czy faktycznie od astry ....wymieniłem w silniku już cały osprzęt elektroniczny oprócz czujników na wale (ale one ponoć są dobre bo by nie odpalał) ...może więc kupowałem złe cześci i jeżeli to jest przyczyną to poprostu zrobie podmiankę na te które powinny być...mam strasznie namotane w samochodzie i nie jestem pewnien na jakich zasadach auto było ściągnięte w 1994 roku i czy od tej pory np nie wymieniano silnika i może przecież tak być że włożono od kadetta 1,8 lub vectry ...ten który był (gość miał) pod ręką ....

Dlatego mam prośbę o zidentyfikowanie tego silnika . angryfire.gif

pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.