Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

spuszczanie paliwa.

Featured Replies

Napisano

Witam, jak najałatwiej opróżnić zbiornik z paliwem (jest pełny) w brava i nie stracić paliwa ?

Czekam na sugesteje i propozycje ?

Napisano

Przy zimnym silniku, w komorze silnika odkręcasz wąż dopływu i przekręcasz stacyjke.....chyba jakoś tak powinno Ci sie udac...aczkolwiek nigdy nie miałem takiej potrzeby.

Ps. Co sie stało ? nalałes diesla do bezyniaka lub na odwrót, ewentualnie przękręta chcesz zrobić ? zlosnik.gif

Napisano

hehe.gif niezły kolo jesteś . To zostaw mu chociaż te 5 litrów na rozruch i dojechanie do stacji paliw hehe.gifok.gif .

Ps. Skoro aż tak nie satysfakcjonuje Cię cena sprzedaży to nie sprzedawaj. Ja swoje Bravo chciałem sprzedac juź ponad półtora roku temu, jednak zawsze zbyt wysoko ceniłem sobie ten samochód ( nie bez przyczyny).

na chwilę obecną wychodze z załozenia ze tak atrakcyjnego auta nie kupię za takie gówniane pieniądze , które oferują za jego kupno. I tym sposobem bujam się moim Bravo już 5 rok ) własnie się zaczął 5 rok użytkowania) .

tak wiec zastanów się dobrze ( chyba ze autko płata figle)

Napisano

> Wystawiłem ogłoszenie na swoją bravuszkę i zadzwonił pan który chce

> mi zapłacić trochę mniej niż oczekiwałem, szkoda ponad 40 litrów

> benzyny.

> PS ogłoszenie dla zainteresowanych

heyah !!! palacz.gif

dobry jesteś brawo.gif

szkoda że nie masz lpg, jak będę sprzedawał padakę to sobie kuchenkę zatankuję hehe.gif

Napisano
  • Autor

Chodziło mi raczej o fachową poradę niż o ocenę mojej morlaności. Cieszę cię, że kolegom dopisuje dobry humor. Pytanie do was. Oddalibyście cwanemu handlarzowi auto z pełnym bakiem ?

Napisano

odkrecasz wezyk przy silniku od od zasilania wtryskow zapodajesz na pompe paliwa 12v i czekasz czierpliwie

przekrencenie kluczyka nie pomoze bo pompa wtedy jest tylko na kilka sekund wlanczana i stoi

Napisano

> Chodziło mi raczej o fachową poradę niż o ocenę mojej morlaności.

nie oceniam Twojej moralności, auto jetst Twoje więc robisz z nim co Ci się podoba, moralnie nie musisz sobie nic zarzucać

> Cieszę cię, że kolegom dopisuje dobry humor.

dziękuję, i oby jak najdłużej zlosnik.gif

Pytanie do was.

> Oddalibyście cwanemu handlarzowi auto z pełnym bakiem ?

gdyby to był trabant za 500,- pln, to miałbym pewne obiekcje, ale jeżeli chodziłoby o auto za kilkanaście tysięcy, to bym się jeszcze cieszył, że ktoś chce je kupić za satysfakcjonującą mnie cenę, niech by to był i cwany handlarz, ale w sumie to dobrze że jesteś od niego jeszcze cffańszy zlosnik.gif

Napisano

a tak wogule to sie ostro przywiazujesz do samochodow rotfl.gif

Napisano

> Wystawiłem ogłoszenie na swoją bravuszkę i zadzwonił pan który chce

> mi zapłacić trochę mniej niż oczekiwałem, szkoda ponad 40 litrów

> benzyny.

słusznie, też bym nie oddał. zostaw 5-10 litrów. nie będziesz chyba kogoś sponsorował.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.