Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wina paliwa LPG ??

Featured Replies

Napisano

otóż chuopaki jest taki problem, niedawno odebralem autko od gazownika, chodizlo super, przyspieszenie, obroty, prędkosc cud miód, wracając od gazownika zachaczylem o stacje benzynową JET no i zatankowalem za 40 zl i powstal problem, na drugi dzuien autko chodzilo tragicznie, max 3000 tyś obrotów, dusi sie, zero przyśpieszenia, a czasamo jak stoje i na luzie gazuje to mozna depnać a tu na obrotomierzu wskazóka w dol i gasnie, czy to wina paliwa ?? czyżby jakis zly gaz ?? wyczyścilem filtr gazu i nic

aha i jeszcze jedno, kulka mi nie odbija i przy tankowaniu musze ja kluczem troche poszarpac zeby mi gaz sie gaz nie ulatnial, wiela taka impreza bedzie kosztowala ?? wymiana kulki

Napisano

Wiesz ze kiedys mialem to samo po Jetcie Po zatankowaniu na innej stacji wszystko wrócilo do normy Ja mam 2 stacje pod nosem BP lub Jete ale cos w tym jest co -piszesz bo nawet benz kiepska byla i nich Na inne sprawy nie zabieram głosu bo mam zbyt ,małe doswiadczenie z LPG Pozdr

Napisano

o gosc z ZABRZA normalnie rzut beretem grinser006.gif

ujme to tak

mam juz 7 auto na gaz , zawsze tankowalem na róznych stacjach zawsze bez problemu , wiec mnie dziwią posty typu iż ktoś gdzieś zatankował a auto zle , albo wcale nie chce jechac

teraz mam omege B z lpg , tankuje wiekszosc na krak gazie , ale też na tesko jak i na Jetcie , tankowalem , ja róznicy nie widze w tym jak auto chodzi , troche kilometrów mniej lub wiecej sie robi ale to wszystko !

wszyscy nazekają na krak gaz , ja mam jzu 10 tys km przejechane na ich paliwie i robie moja omega kombi 2.0 8V na butli 45 l 435 km

wiec ?

kulka ? czyli zejdzie ci gaz tylkoz odcinaka od kulki do zaworu w butli , bowiem w butli masz drugi zawór , który trzyma gaz przed wydostaniem sie

Napisano

No jak masz 7 auto na gaz to masz duże doswiadczenie w LPG i mam prośbe abys sie wypowiedział na mój post pt Pytanie do fahowcow - jest poniżej Co o tym sadzisz problemie ? Pozdr

Napisano

Mam instalacje IV gen.Po zatankowaniu gazu na taniej stacji silnik potrfi gasnąć prawie na wszystkich skrzyżowaniach.Dlatego tankuję gaz droższy/lepszy/ i nie mam problemów z gasnącym silnikiem a poza tym jest mniejsze spalanie.

Napisano

Też wole droższy ale lepszy gaz Kolega zatankowal gaz o 5gr taniej ale nie jechał To samo jest czasami z PB Jak jest mała róznica to wybieram marke stacji Pozdr

Napisano
  • Autor

na BP, na kraklu nie mam problemów tylko ten JET sciana.gif

nauczka zeby tam iwecej nie tankowac biglaugh.gif

Napisano

> na BP, na kraklu nie mam problemów tylko ten JET

> nauczka zeby tam iwecej nie tankowac

nie generalizowalbym tak.:). od miesiaca tankuje na tylko jednej i tej samej stacji JET w Katowicach i zupelnie nie mam powodow do narzekan... choc mi np. jeden taki JET w Czechowicach-Dziedzicach bodajze podpadl... no coz, ale BP mi np. tez raz podpadlo i tyle...

Napisano

Byc moze to sugestia ale po2 tankowaniach gazu na Jetcie kolo Postepu technicznego mialem klopoty z wtryskiwaczem chociaż przez dlugi okres tankowalem PB u nich Ale dla świetego spokoju narazie LPG nie bede u nich tankował chociaż jest tańszy niz na BP Ale teraz sprobuje na Shellu koło Reala POzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.