Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Skórzane pokrowce na fotele samochodowe...

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie.. Miał ktoś przyjemność z takimi pokrowcami (eko-skóra): http://allegro.pl/skorzane-pokrowce-na-fotele-samochodowe-eko-skora-i5062486321.html

Przymierzam się do zakupu takich pokrowców, ale chciałem zasięgnąć opinii osób, które posiadają w swoim samochodzie takie pokrowce, lub ewentualnie gdzieś to widzieli u znajomych. Właściwie to z wyglądu jest okej, ale jak to wszystko sprawuje się w praktyce? Chodzi mi aby w środku troszkę ładnie wyglądało, a pokrowce na fotele by się przydały, bo by się tak nie przecierały fotele i nie brudziły. Cena może nie jest aż taka ogromna, ale wolę zasięgnąć opinii niż kupować coś w ciemno. 

Głównie takie pytania to czy jest sens wydawać te 100 + zł na te pokrowce, oraz ile one wytrzymają?

Pzdr.  :)

Napisano

daj spokój, tragicznie to wygląda, tragicznie się użytkuje...

Napisano

Dla mnie wyglądają tragicznie, plus te wszyte boczne poduszki, ale wiadomo gust każdy ma inny. Ale jeżeli chcesz się zapocić w samochodzie to śmiało kupuj. Dla mnie to one na ich zdjęciach już zniechęcają bo widać tandetę.

Napisano

Jak w temacie.. Miał ktoś przyjemność z takimi pokrowcami (eko-skóra): http://allegro.pl/skorzane-pokrowce-na-fotele-samochodowe-eko-skora-i5062486321.html

Przymierzam się do zakupu takich pokrowców, ale chciałem zasięgnąć opinii osób, które posiadają w swoim samochodzie takie pokrowce, lub ewentualnie gdzieś to widzieli u znajomych. Właściwie to z wyglądu jest okej, ale jak to wszystko sprawuje się w praktyce? Chodzi mi aby w środku troszkę ładnie wyglądało, a pokrowce na fotele by się przydały, bo by się tak nie przecierały fotele i nie brudziły. Cena może nie jest aż taka ogromna, ale wolę zasięgnąć opinii niż kupować coś w ciemno. 

Głównie takie pytania to czy jest sens wydawać te 100 + zł na te pokrowce, oraz ile one wytrzymają?

Pzdr.  :)

aż sprawdziłem Twój profil...

szanuj jajka chyba że przegrzanie ma być metodą antykoncepcyjną ;] . to badziew. to nie są skórzane pokrowce tylko plastikowe! Eco-skóra ma sie do skóry jak masturbacja do stosunku; niby efekt ten sam a jednak zupełnie inaczej.

Napisano

Odpuść. Kupiłem to ojcu do doblo bo wozi psa... Jakość dramat, spasowanie dramat, jeden porwał się przy zakładaniu po dwóch dniach zestaw poszedł do śmieci...

Napisano

Odpowiedź krótka - nie ma to żadnego sensu - jakość tragiczna, efekt wizualny - jak to w przypadku pokrowców uniwersalnych - dramatyczny.

Co to za auto, w którym chcesz fotele chronić?