Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lakiernik w Warszawie

Featured Replies

Napisano

Jak w temacie, poszukuję lakiernika w Warszawie, który ładnie i za rozsądną cenę pomaluje kawałek mojej asterki. Do malowania górna część nadkola od strony wlewu i pionowa część tego nadkola od strony tylnych drzwi. Pojawiło się trochę bąbelków i miejscami ruda zaczyna się wdzierać angryfire.gif . Może ktoś z szanownych klubowiczów zna jakiś zakładzik w Warszawie, w którym zrobili by to dobrze za rozsądną (jaką???) cenę? Z góry dziękuję za odpowiedzi

Napisano

jesli pasuje Ci na Grochowie polecam FOGIEL AUTO SERVICE Wojciech i Piotr Fogiel Mlądzka 17 w pobliżu Placu Szembeka, czynne: pon-pt: 7-19 sob: 9-13 tel/fax: 022 610-41-11, tel: 022 612-37-55 tel.komórkowy: 0-601 244-779, 0-502 516-309

Ostatnio naprawialem u nich astrolota po stluczce, zrobili b. ladnie.

Znajomemu malowali blotnik w lagunie, tez nie mozna sie przyczepic. zadzwon, zapytaj...

Napisano
  • Autor

Dzięki za info, akurat ta lokalizacja bardzo mi odpowiada smile.gif, zapytam, jak z ceną i czasem wykonania.

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Może jeszcze ma ktoś jakieś propozycje co do warsztatu w Wawie i okolicach ? frown.gif

FOGIEL AUTO SERVICE za wymianę reperaturki i pomalowanie zażyczył sobie 600 PLN to jak dla mnie delikatna przesada sciana.gif

Pozdrawiam

Napisano

Jesli interesuje Cie wyprawa na poludnie to 25-30km od Wawy jest Otwock smile.gif

Nie orientuje sie w cenach, ale sprawdz.

Blacharstwo-Lakiernictwo Pojazdowe, Auto GAZ.

Krzysztof Kaminski

788-76-78

0-501-59-69-78

Pozdrawiam

Napisano

Mogę polecic warsztat w Łomiankach - 22-751-62-62

Napisano

> Jak w temacie, poszukuję lakiernika w Warszawie, który ładnie i za

> rozsądną cenę pomaluje kawałek mojej asterki. Do malowania górna

> część nadkola od strony wlewu i pionowa część tego nadkola od

> strony tylnych drzwi. Pojawiło się trochę bąbelków i miejscami

> ruda zaczyna się wdzierać . Może ktoś z szanownych klubowiczów

> zna jakiś zakładzik w Warszawie, w którym zrobili by to dobrze

> za rozsądną (jaką???) cenę? Z góry dziękuję za odpowiedzi

a ja robiłem swoja asterkę i za malowanie przedniego błotnika (nowy z założeniem) i drzwi plus likwidacja kornika z klapy i przy wlewie paliwa i malowanie całych tych elementów i jeszcze polerka całego samochodziku z materiałami dałem 400 zł yay.gif Nie ma to jak lakiernik w rodzinie zlosnik2.gif

Napisano
  • Autor

No to masz wielkie szczęście, bo tam gdzie dzwoniłem to ceny screwy.gif. Jak nie będe miał wyjścia to zaprowadzę do lakiernika w swoich rodzinnych stronach, ale to kłopot trochę bo 120 km od Warszawy i tydzień bez samochodu (przyjazd i dojazd pociągiem) , ale cena 300 zł. Tylko, że pierwszy wolny termin najwcześniej za 4 tygodnie. Chyba, że jeszcze coś znajdę ciekawego.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.