Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Test Długodystansowy

Featured Replies

Napisano

> faceci o proszkach do prania? i na dodatek kompletnie nie nma temat

Hahaah doprawdy nie na temat ale moj mis po zagranicznym urlopie tez ladnie pachnie "niemieckimi" chemikaliami

Napisano

> witam

> ja mam juz Pandy lekko dosc jezeli chodzi o dlugie trasy, kompletnie

> sie nie nadaje wg mnie, ostatnio jezdze dosyc czesto i szukam

> juz czegos wiekszego.... krotkie trasy jak najbardziej, tyle ze

> wtedy spalanie zbyt wysokie wg mnie

> pozdrawiam

mam podobne odczucia.

latem spalanie w miescie jest w normie, zima to porazka - moje auto nie schodzi ponizej 7,5l/100 km frown.gif

na dlugich trasach we dwie osoby mozna to przezyc, ale ostatnio wycieczka do zakopanego - 4 dorosle osoby na pokladzie i myslalam ze szlag mnie trafi... a dzisiaj to dzwieki z zawieszenia sprawily ze powoli konczy mi sie cierpliwosc :/

Napisano

a ja nie narzekam... jezdzi sie bardzo dobrze, moze nie jest to Cromka 200KM, ale jest ok... wlasnie dzis wroocilem z Zakopca, spalanie na trasie do Zakopca 5l na 100km, 3 osoby + bagaze, 110-130 na gierkowce, 140-150 na autostradzie Katowice-Krakow, a na zakopiance ile warunki pozwolily, klima uzywana caly czas... na Slowacje (Poprad) z Zakopca 3.5l na 100km (!!), tez 3 osoby, potem Poprad-Lysa Polana-Czorsztyn-Niedzica-Zakopane - 3.9l (3 osoby + 2 kraty przedniego slowackiego browaru) - w czasie wycieczki predkosc jak pozwolily warunki, zazwyczaj ok 80-90, 60-70 jak pod gorke trzeba bylo... Zakopane-W-wa, przy podobnej predkosci jak do Zakopanego, 4.6l (klima uzywana od Krakowa)

mimo 3 osob doroslych, bagazu, piwa i innych rzeczy misiek zachowal czesc dynamicznosci i na trasie rozpedzal sie odrobine dluzej niz jak jade sam, ale caly czas b. dobrze (na zakopiance wyprzedzalem w kazdych warunkach bez zadnych problemow, z gorki, pod gorke, nie ma znaczenia). jestem mile zaskoczony bo myslalem ze bedzie sie gorzej przyspieszalo ale nic z tego...

wiekszy samochod by sie przydal, glownie dlatego ze bro u Slowakow jest w b. dobrej cenie... siakas Multipla JTD czy cóś... 20.GIF

• 1 miesiąc później...
Napisano

Wiec czas zacząć urlop i test, jutro jade nad morze a w drodze powrotnej jeszcze zahacze o mazury wiec sprawdze ile naprawde panda jest warta i jak sobie poradzi MJ z dystansem koło 2.5kkm cool.gif

Jak przyjade to opisze jak wyglądała jazda jak spalanie i ból pleców bo taki dystans to chyba prawdziwy test. hehe.gif

Napisano

> panda jest warta i jak sobie poradzi MJ z dystansem koło 2.5kkm

no ja ostatnio zrobilem 1.2kkm w dwa dni i wszystko jak trzeba... a spalanie w trasie (wlaczajac 140kmph przez cala Autostrade Wielkopolska, za ktora musialem zaplacic 66pln w obie strony rant.gif) - 4.6l (including klima) biglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.