Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Car security - poranek...

Featured Replies

Napisano

Cześć :)

Wsiadam sobie rano do Stilona, chcąc jechać do pracy... Przekręcam kluczyk, a tu kręci tylko rozrusznik, deska "pipczy" i wyświetla komunikat car security.  :ogien:  Wyjmuje kluczyk, poprawiam i znowu to samo.  :sciana:  Dopiero dziad za szóstym razem zagadał, gdy miałem już dzwonić po taksówkę... :facepalm:

Szczęśliwie dojechałem do pracy. Zobaczymy co będzie po całym dniu.

Jak myślicie co się stało? Dodam też, że z 4 lata temu wymieniałem już antenę immobilaizera przy stacyjce (nowa, oryginalna, prosto z serwisu fiata).

Miłego dnia :) kubussss :)

Edytowane przez kubussss

Napisano

Może po sobotnim meczyku jeszcze trochę % zostało i samochód Cię puścić nie chciał? 

A tak na poważnie to nie mam pojęcia, kojarzę tylko jakąś akcję co komuś kluczyk spadł z większej wysokości i potem były problemy z odpalaniem, właśnie jakiś komunikat wyskakiwał :)

Napisano
  • Autor

Hej :)

Powiem tylko tyle. Zaczyna mnie już co raz mocniej Stilo wkurzać :ogien:

Napisano

A czy Twoje stilo dobrze przyjaźni się ze sprayem Kontakt? Jeśli nie to może warto ich poznać?

Napisano
  • Autor

Stilo lubi kontakt :) a może masz pomysł w które miejsce mam uderzyć najpierw tym kontaktem? :)

Napisano

Miejsce ciężko wskazać, ja po prostu profilaktycznie uderzam w każdą wtyczkę i maskę jaka mi wpadnie w ręce, raz na kilka lat całe auto jak leci i do tego przy każdej naprawie i grzebaniu w auto jak odkryję coś nowego to rozłączam wtyczkę, obficie pryskam i spinam, jak widzę jakieś kable z popękaną osłoną, czy tym naciętym peszlem to izoluję. itp. itd.