Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

centralny z alarmem jaki wybrac?

Featured Replies

Napisano

Witam, od tygodnia jestem dumnym posiadaczem astry g sprowadzonej z niemiec. Autko jest prawie na full tylko brakuje mu centralnego zamka. Mam pytanie jaki wybrac taki na 4kg czy na 7, jakiej marki no i za ile. I zapomnialbym koniecznie na pilota. bardzo prosze o jakas podpowiedz. Jak robil to juz ktos z was to ile mnie moze wyniesc taka przyjemnosc ( z zamontowaniem). Thx i pozdrawiam astrowiczow:-)

Napisano

> Witam, od tygodnia jestem dumnym posiadaczem astry g sprowadzonej z

> niemiec. Autko jest prawie na full tylko brakuje mu centralnego

> zamka. Mam pytanie jaki wybrac taki na 4kg czy na 7, jakiej

> marki no i za ile. I zapomnialbym koniecznie na pilota. bardzo

> prosze o jakas podpowiedz. Jak robil to juz ktos z was to ile

> mnie moze wyniesc taka przyjemnosc ( z zamontowaniem). Thx i

> pozdrawiam astrowiczow:-)

obojetnie, wszystkie zestawy na takim allegro to i tak praktycznie to samo

Napisano
  • Autor

No nie chce za bardzo kupic tego na allegro tylko u sklepie choc wiem ze bedzie penie ze 100zl wiecej albo lepiej. A zapomnialem wczesniej napisac ze moja astra jest 4d + bagaznik.

Napisano

ja bym sie zaopatrzyl w jakiejs hurtowni lub na allegro ,ceny dobre a i wybor nie maly , z racji tego ze matowalem juz kilka roznego rodzaju zestawow to tak,

nie napalal bym sie na centralny uniwersalny tylko dedykowanie pod wlasciwe auto, za ok 250zł mozesz kupic exusa lub mann alarm (kpl centralnego zamka),

co do alarmu to polecam fortece <-(matowalem inne ale tan mi najbardziej podszedl dobry pilot ,barerie wytrzymuja dlugoogolnie ok){silcony tez sa OK},->kpl ok 140zł posiada mniej lub wiecej standardowych funkcji miedzy innymi posiada 2gi kanal( otwieranie klapy bagaznika),

do klapy silownik 8kg exusa lub inny w zupelnosci wystrcza (w escorcie mk7 hb odrzuca klape z lotka: )

a jak masz kase to 15kg ok 90zl,ale ten juz jest duzy i mnie poreczny.,

do drzwi tyl zapewne nie ma czujnikow masowych to proponuje takie lepsze po ok 8zł szt z gumka a nie jakies slupkowe badziwie za 1,5zł,(do tego przepusty gumowe ok 5zł szt)

syrenka to bez roznicy (te po 35zł z allegro ,z wlasnym zasilaniem trzymaja prad max pol roku pozniej kicha wiec,jak juz ma byc cos z wlasnym zasilanie to lepiej maly zelowy akumulatorek sobie sprawic ale to juz podnosi koszta calosci i to dosc sporo),

mataz hyy u nas matuja alarm +centrlal za 500zł dobra solidna robota ,ale sa i zaklady gdzie za pol tego mozna zrobic .,.

pzdr

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.