Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wkrętarka

Featured Replies

Napisano

Aku LI-ON. Można brać  ;)

Napisano
  • Autor

Mam i jestem zadowolony ;]

Grunt to opinia praktyka. Jak z mocą? Wystarczająca? I pytanie jeszcze o Akumulatory – szybko się ładują na długo starczają?

To co dla mnie ważne to wyważenie wkrętarki oraz jej tak zwana poręczność. Jak to wygląda?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Napisano

Do skręcania mebli z IKEA wystarczająca. Jak wyłączę ogranicznik mocy, to już nie ma co po niej poprawiać zwykłym śrubokrętem, a i przy niektórych elementach trzeba uważać, żeby nie przegiąć z mocą.
W drewnie i GK też nie ma problemu z wierceniem, w ścianach z porothermu jeszcze nie próbowałem, ale na dniach chyba zajdzie potrzeba.
Akumulator ładowałem dopiero raz, aż tak dużo z nią nie pracowałem jeszcze, ale mimo wszystko trochę śrub przerobiła :) Ładował się około godziny, ale nie mierzyłem z zegarkiem w ręku. Drugi akumulator spokojnie da radę w czasie, gdy pierwszy będzie się ładował.
Wyważenie jak dla mnie w porządku, niczym BMW z rozkładem 50/50 ;] Jakby była nieporęczna albo nieergonomiczna, to na pewno zwróciłbym na to uwagę podczas normalnego użytkowania, a skoro to mi się nie rzuciło w oczy, to stwierdzam, że jest dobra.
A, i dziś sobie przypomniałem, że ma drugi bieg, a ja cały czas używałem pierwszego ;l

Scaliłem posty.
[Orochimaru]

Edytowane przez Orochimaru

Napisano

Do skręcania mebli z IKEA wystarczająca. Jak wyłączę ogranicznik mocy, to już nie ma co po niej poprawiać zwykłym śrubokrętem, a i przy niektórych elementach trzeba uważać, żeby nie przegiąć z mocą.

Nie przegiąć z czym?! Mocą?!

Niech moc będzie z Tobą... 

Edytowane przez grogi