Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z parownikiem klimy w C4 grand picasso (UA) z 2011 roku po lifcie

Featured Replies

Napisano

Padł mi parownik klimy nie chłodnica (chłodnica już wymieniona na NRF bo też padła) tylko parownik zamiennik Helli 8FV351 331-491 nie pasuje inne wyprowadzenia rurek  mam wersje sprowadzoną z Belgii co tam wkładali? gdzie można kupić? ręce opadają :facepalm:  VIN VFUA9HR8BJ544293, przeszperałem wszystko i mam tylko ten jeden typ a u mnie co innego... zbliża się wyjazd na wakacje a tu klops... :(

Napisano

oj, mam wrazenie ze czeka Cie zakup calego modulu 6450wh, cena 3050 zl detal

Napisano
  • Autor

oj, mam wrazenie ze czeka Cie zakup calego modulu 6450wh, cena 3050 zl detal

Załatwiam używke  koszt mniejszy ale wyczaiłem że w C4GP były dwa rodzaje chyba do 2007 i po 2007 (pewnie lift) i tu jest pies pogrzebany... bo ten po lifcie jest nie do dostania (Denso)... :ogien:  No chyba, że źle szukałem (mało tego jest...).

Napisano

Załatwiam używke  koszt mniejszy ale wyczaiłem że w C4GP były dwa rodzaje chyba do 2007 i po 2007 (pewnie lift) i tu jest pies pogrzebany... bo ten po lifcie jest nie do dostania (Denso)... :ogien:  No chyba, że źle szukałem (mało tego jest...).

Lift (nieformalny) był na przełomie 2009/2010 roku :) m.in. zmiana znaczka "exclusive" :)

Lift formalny - po wakacjach 2010, czyli auta modelowe 2011 :) inne loga, LEDy DRL i takie tam.

Napisano
  • Autor

Lift (nieformalny) był na przełomie 2009/2010 roku :) m.in. zmiana znaczka "exclusive" :)

Lift formalny - po wakacjach 2010, czyli auta modelowe 2011 :) inne loga, LEDy DRL i takie tam.

No ok to ja mam już ten modelowy 2011 i rocznik też marzec 2011... Powiedz mi czy faktycznie tam jakieś różnice były w tych parownikach czy nie? No i czy sam parownik nowy można gdzieś dorwać...? Bez wymiany całego modułu nawiewów  6450wh

Napisano

No ok to ja mam już ten modelowy 2011 i rocznik też marzec 2011... Powiedz mi czy faktycznie tam jakieś różnice były w tych parownikach czy nie? No i czy sam parownik nowy można gdzieś dorwać...? Bez wymiany całego modułu nawiewów  6450wh

masz, ja nie widzę ŻADNEJ różnicy :)

PS. Twój się urodził 2 luty 2011

post-189431-0-48947700-1470383824_thumb.jpg

post-189431-0-73339500-1470383825_thumb.jpg

Edytowane przez jedrocha

Napisano
  • Autor

masz, ja nie widzę ŻADNEJ różnicy :)

PS. Twój się urodził 2 luty 2011

Kurde ale w inter cars mają pod tym modelem C4GP Helle 8FV351 331-491 zamiennik fabrycznej 6444.G5 a on nie pasuje są inne wyprowadzenia z parownika.... używka już jest ciekawe jak będzie chodziła...? W niedziele jadę pod Hajnówkę z dzieciakami i żoną do teściów na wakacje (jakieś 520 km)... Powiedz mi jeszcze bo świergoli mi nawiew z tyłu po stronie pasażera na słupku co tam trzeba zrobić wymienić aby przestał w końcu :)