Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomoc przy wycenie (e34)

Featured Replies

Napisano

Witajcie,

to mój 1 post na kąciku BMW, bo de facto, to mój pierwszy kontakt z marką BMW ;)

Za 3-4 miesiące (dopóki nie kupię sobie Imprezy  ;] ) będę musiał sprzedać bryczkę Babci mojej Żony.

Autko to E34 z najgorszym chyba silnikiem, bo 524td  ;] Sedan, błękitny. Wersja golas. Absolutny.

Jego "wyjątkowość" polega na tym, że jest na czarnej blaszce, jest od 1 właściciela, jest całe życie garażowane i ma udokumentowany nalot 133kkm. Kupiony jako nowy w 1992 (auto z 1991) w PL.

Stał od dawna w garażu nie ruszany.

Jest to coś warte poza 3-4 krotnością ceny "tyle ile waży"?

Rdzy generalnie nie ma, aczkolwiek doły drzwi troszeczkę są zaznaczone rudą.

Dzięki za pomoc :)

Fotki będą jak go mechanicznie uruchomię, wypiorę i umyję.

PS. Pierwszy raz siedziałem w E34. W porównaniu do mojej Astry J to w E34 straszliwa ciasnota za kierownicą.

Napisano

Witajcie,

to mój 1 post na kąciku BMW, bo de facto, to mój pierwszy kontakt z marką BMW ;)

Za 3-4 miesiące (dopóki nie kupię sobie Imprezy  ;] ) będę musiał sprzedać bryczkę Babci mojej Żony.

Autko to E34 z najgorszym chyba silnikiem, bo 524td  ;] Sedan, błękitny. Wersja golas. Absolutny.

Jego "wyjątkowość" polega na tym, że jest na czarnej blaszce, jest od 1 właściciela, jest całe życie garażowane i ma udokumentowany nalot 133kkm. Kupiony jako nowy w 1992 (auto z 1991) w PL.

Stał od dawna w garażu nie ruszany.

Jest to coś warte poza 3-4 krotnością ceny "tyle ile waży"?

Rdzy generalnie nie ma, aczkolwiek doły drzwi troszeczkę są zaznaczone rudą.

Dzięki za pomoc :)

Fotki będą jak go mechanicznie uruchomię, wypiorę i umyję.

PS. Pierwszy raz siedziałem w E34. W porównaniu do mojej Astry J to w E34 straszliwa ciasnota za kierownicą.

Daj jakiś numer telefonu - jakby co, byłem pierwszy ;)

Cena mocno zależy od stanu blachy, trzeba pod nią wejść i zbadać dokładnie.

Edytowane przez bizz

Napisano

Witajcie,

a najlepiej nie pierz, nie myj, zrób fotki i podeślij

auto stoi w Warszawie?

Napisano
  • Autor

Tak, stoi w Warszawie.

W pon/wt obiorę je od mechanika (cieknie chłodnica oleju, wywalam zabezpieczenia [masakra .... pod kolumną kierownicy trzeba przesunąć magnesem, załącza to pompę paliwa, potem trzeba dotknąć taką pastylką i dopiero mamy zapłon. Ale raz działa, a raz nie ...], auto nie odpala [najprawdopodobniej odpali jak te gówniane zabezpieczenie się usunie. Jest jeszcze problem ze sprzęgłem (tam jest hydrauliczne?), bo pedał siedzi w podłodze. Pewnie kwestia uzupełniania płynu. Auto długo stało.

Odbiorę je i zrobię foty tak jak jest :) Ale i tak umyję i upiorę, bo zostaliśmy bez 2go auta, a dopóki nie kupię Imprezy to czasem będę nią po Warszawie jeździł ;)

Napisano

Tak, stoi w Warszawie.

W pon/wt obiorę je od mechanika (cieknie chłodnica oleju, wywalam zabezpieczenia [masakra .... pod kolumną kierownicy trzeba przesunąć magnesem, załącza to pompę paliwa, potem trzeba dotknąć taką pastylką i dopiero mamy zapłon. Ale raz działa, a raz nie ...], auto nie odpala [najprawdopodobniej odpali jak te gówniane zabezpieczenie się usunie. Jest jeszcze problem ze sprzęgłem (tam jest hydrauliczne?), bo pedał siedzi w podłodze. Pewnie kwestia uzupełniania płynu. Auto długo stało.

Odbiorę je i zrobię foty tak jak jest :) Ale i tak umyję i upiorę, bo zostaliśmy bez 2go auta, a dopóki nie kupię Imprezy to czasem będę nią po Warszawie jeździł ;)

Szanuj babcię proszę ;)

Mamy zajawkę z kolegą i jego synem. Młody ma 18 lat (za tydzień kończy) i sam sobie remontuje E34, ale sedan benzynka, jego tata a mój kumpel ma E38, E61 i E34 którą kupił lekka rozbitą i ją robi od podstaw (blacharz kosmita), ja mam E39 i E36 compacta i tak sobie je wszystkie doprowadzamy do ideału na zloty. Takie E34 z dobrą historią pasowałoby do rodzinki.

Napisano
  • Autor

Jesteś pierwszy w kolejce  :oki:

Nigdzie na razie nie jest wystawiona.