Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CO sądzicie o takim zakupie/ zakupach

Featured Replies

Napisano

Mam dwie możliwości i nie zawiele kasy (max 10 kpln)

1. Ford fiesta 96 1.8 diesel (zwykły): 2 kompplety kólek - alu, niewielkie wyposazenie elektryczne (1 jasiek, wspomaganie, i coś tam z elektryki, radio) Dodatkowo wykryłem że drzwi chyba były urwane/lub cos sie z nimi stało bo jedne zawias (górny) widocznie przyspawany ALE drzwi mają sie bardzo dobrze, dodatkowo lakierowany przy obu tylnych lampach, ale tylko lakierowany NIE SZPACHLOWANE. Przebieg 180 kkm. 2 właścicelCena wyjsciowa 7 000 pln sadze ze za 6000 go kupię.

2. Ford Mondeo 1,6 16V Benzyna BEZ LPG (a to juz 1 minus)

rocznik 93 lakierniczo w stanie bardzo dobrym jak na ten rocznik(nie lakierowany dwa razy, anie nie szpachlowany W CAŁOŚCI SPRAWDZIŁEM) dobre wyposazenie elektryczne - brak tylko klimy, dwa komplet kólek w tym alu.Sprzęgło soe kończy więc bedzie do zrobienia za jakiś czas. Cena 7000 pln chce go kupić też za 6000 ale ma dobre radio więć sadz ze za 6500 pójdzie. Do niego planuje gaz BRC czyli całośc wyjdzie około 9000 pln. 1 WŁAŚCICIEL

Oba bardzo zadbane w środku

Co sądzicie?

Napisano

z tych 2 to mondeo

ale czy jest sens sie pakowac w taki stary woz i to za 9tys? wg mnie bez sensu bo jakbys dolozyl jeszcze z 1-2tys moglbys juz wyrwac mondeo II z gazem lub TD !

Napisano

1. Przebieg 180 kkm. nono.gif

2. 1 WŁAŚCICIEL hmm.gif

3. Może Marea? Za 10.000 kupisz z 1998/1999 roku z gazem. Patrz na modele z 1.6 waytogo.gif

Napisano

sorry chyba ani jeden ani drugi frown.gif sam znalazłeś parę wad, trochę dopisali koledzy. szukaj dalej na pewno znajdziesz coś lepszego

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.