Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

A może C4 Picasso?

Featured Replies

Napisano

A może by tak C4 Picasso po 2013?Po sprzedaży SIII i przejrzeniu rynku wymyśliłem że trzeba kupić nowsze SIII bo w zasadzie nic nie spełnia moich oczekiwań względem pojemności,konfiguracji,możliwości adaptacyjnych wnętrza,ilości schowków itp.Ostatnio wpadł mi test Zachara 

i pomyślałem o C4 (krótkim),dodatkowo któryś z kolegów kupił tu ładną wersję...możecie napisać parę zdań czego szukać,czego unikać,jak z eksploatacją i kosztami,jak FAP itp.Ogólnie czy warto?

ps.ze wzgledu na charakter używania-miasto-wolałbym benzynę ale mało tego jest...wśród SIII też 

Napisano

dodatkowo któryś z kolegów kupił tu ładną wersję...

To ja :)

Szukaj 2.0BlueHDi z EAT6 :)  i nie bój że do miasta :)

Szukaj auta poleasingowego z Francji

Ja załatwiłem temat przez tego gościa:

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=26972497&order=pd&string=citroen&search_scope=userItems-26972497&bmatch=base-relevance-floki-5-aut-1-1-1025

ściąga tego na potęgę wprost z ARVAL France  :)

Fakt, że są w różnym wyposażeniu, nie tylko takim jak moje :)

ale 100% przebieg, zazwyczaj nigdzie nie malowane, ewentualnie jakaś kosmetyka poflotowa :)

Edytowane przez jedrocha

Napisano
  • Autor

To ja :)

Szukaj 2.0BlueHDi z EAT6 :)  i nie bój że do miasta :)

Szukaj auta poleasingowego z Francji

Ja załatwiłem temat przez tego gościa:

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=26972497&order=pd&string=citroen&search_scope=userItems-26972497&bmatch=base-relevance-floki-5-aut-1-1-1025

ściąga tego na potęgę wprost z ARVAL France  :)

Fakt, że są w różnym wyposażeniu, nie tylko takim jak moje :)

ale 100% przebieg, zazwyczaj nigdzie nie malowane, ewentualnie jakaś kosmetyka poflotowa :)

Dzięki za namiar...myślisz że ten 2.0 + automat nie będzie potencjalnym generatorem wielkich kosztów jeżdżąc większość czasu w mieście?

Jak tam rozwiązali FAP?Wiem że 2.0 to chyba najlepszy francuski diesel ale mimo wszystko...

Napisano

Dzięki za namiar...myślisz że ten 2.0 + automat nie będzie potencjalnym generatorem wielkich kosztów jeżdżąc większość czasu w mieście?

Jak tam rozwiązali FAP?Wiem że 2.0 to chyba najlepszy francuski diesel ale mimo wszystko...

W moim po kupnie średnie z 10 wypaleń było ponad 900 km :)

Moje wszystkie były 2.0HDi z tego trzy w BVA :) i nie widzę żadnych kosztów związanych z jazdą przede wszystkim po mieście :)

Napisano

bierz mam taka kombinacje i zero problemow :)

Napisano

bierz mam taka kombinacje i zero problemow :)

My mamy GP :) On szuka P :P

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.