Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

[pzak] Pomysł na samochód klasy D

Featured Replies

Napisano

...jako następcy civic ufo 1.8. Przed hondą był peugeot 407 2.0 hdi - bardzo komfortowy samochód, jednak miałem trochę problemów z dpf i sprzedałem diesla, jako kolejny wybrałem samochód z Pb - japończyka pomimo jednak mojego zadowolenia (samochód jest od przeszło dwóch lat bezawaryjny) nie był to strzał w dziesiątkę - do charakterystyki silnika i zawieszenia się już przyzwyczaiłem, ale po francuzie pozostała tęsknota za komfortem przez duże "K". I tak zachorowałem na.... Chevroleta Malibu (od 2012)  benzynowe 2.4 z automatem. Pytam o opinię na temat tego samochodu i odpowiedź dlaczego to zły wybór ;]?   

Edytowane przez Guiness

Napisano

Nie wiem moze w innych rejonach Polski jest popularniejszy ale w Kielcach (150.000 narodu) ni wiem czy jeno takie auto jest. O to byłby chyba jedyna pzeszkoda.Ale chyba na AK ktos miał to auto to się wypowie.

Napisano

Ale to musi stare być? Bo jest nowy civic. To w zasadzie prawie Klasa D. Sedan ma prawie 4,7 m długości. 

Napisano
  • Autor

chcę pełną klasę D

Nowy civic mi się podoba, ale ;] trochę Hondę poniosło cenowo - 90 kzł za podstawowego, z dychawicznym 1.0 130 KM 8] wygląda jak torpeda, a przyspiesza słabo, natomiast 115kzł za 1.5 t z fajnym wyposażeniem, to już półka cenowa mazdy 6. 

Napisano

Przecież 1,0t kupisz za ok 76k realnie z całkiem fajnym wyposażeniem. 1,5t za ok 86 koła (od czerwca prawdopodobnie będzie sedan). 1,0 jeździ lepiej niż 1,8. Idź na jazdę próbną i sam się przekonaj. 

Napisano
6 godzin temu, Guiness napisał:

Chevroleta Malibu (od 2012)  benzynowe 2.4 z automatem

Jak się coś zepsuje, to tydzień będziesz szukał mechanika, który takie auto już kiedyś w życiu widział (choćby w internecie), kolejny tydzień będziesz szukał części ... i już po 2-3 tygodniach będziesz miał naprawione auto.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.