Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Malowanie luszczacej farby.

Featured Replies

Napisano

Jest jakis preparat czy cos zeby pomalować luszczaca farbe na betonie. Albo jakis podkład a na to farba? Chodzi o balkon,zewnętrzna część betonowej balustrady.

Czym malować beton na balkonie?

brak

Napisano

Łuszczącą się farbę możesz pomalować wszystkim. Ale biali ludzie przed malowaniem ją usuwają :-)

Napisano
  • Autor
Łuszczącą się farbę możesz pomalować wszystkim. Ale biali ludzie przed malowaniem ją usuwają :-)

No ja wiem,ale jest to na zewnątrz balkonu,a poza tym byłoby wszędzie nasmiecome tym co zdrapie, mieszkam na ostatnim piętrze

brak

Napisano
Godzinę temu, marew napisał:

No ja wiem,ale jest to na zewnątrz balkonu,a poza tym byłoby wszędzie nasmiecome tym co zdrapie, mieszkam na ostatnim piętrze

brak

No ale czymkolwiek tego nie pomalujesz, w krótkim czasie odpadnie wraz z łuszczącą się farbą - cudów nie ma. 

Napisano
16 godzin temu, marew napisał:

to samo przerabiałem w zeszłym tyg. niestety to co wyleciało za balkon wylądowało na trawniku/chodniku

teraz mam zagruntowane i nie mogę się zebrać, żeby jechać po farbę ;]

btw: też jeszcze nie wiem jaką. pod spodem miałem chyba zwykłą emulsję, która zwietrzała i była jak kreda

Napisano
6 godzin temu, Andon napisał:

to samo przerabiałem w zeszłym tyg. niestety to co wyleciało za balkon wylądowało na trawniku/chodniku

teraz mam zagruntowane i nie mogę się zebrać, żeby jechać po farbę ;]

btw: też jeszcze nie wiem jaką. pod spodem miałem chyba zwykłą emulsję, która zwietrzała i była jak kreda

Betondur albo coś w tym stylu, ważne żeby było do stosowania na zewnątrz. Mam na balkonie od 3-4 lat i nie widać oznak zużycia, a byłem pełen obaw. Pomalowałem kilka razy, do wyczerpania puszki z farbą :)

Napisano
Dnia 9.04.2017 o 20:51, marew napisał:

brak

A odkurzacz masz ?

Napisano

To użyj: szczotki drucianej, odkurzacza i dwóch rąk.

Nie zapomnij się tylko zabezpieczyć przed wypadnięciem z balkonu.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.