Przemax Posted May 20, 2017 Share Posted May 20, 2017 Hej Jest tu kto? Jestem na tym forum od 2001 roku i już mnie skleroza dopadła . Chyba od mojego postu Pro Publico Bono zaczęło się zakładanie klubowego śmietnika, a dziś go ledwo znalazłem... Czy ktoś wie, gdzie znajde manual o wymianie klamek wewnętrznych? Na naszym Wiki klamki zew są, malowanie klamek wew jest, tylko wymiany wew brak, a taki manual na 100% był robiony. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? BTW Moja Marysią JTD jeżdzi żona, jest już coś 330 kkm, powoli się biodegraduje (klamki, lusterka) ale jeździ dzielnie i bezproblemowo. Nawet skrzynia biegów się naprawiła, jak wyskrobałem stary olej i nalałem nowego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Przemax Posted May 22, 2017 Author Share Posted May 22, 2017 Dało się zrobić bez referatu, niestety klamka co miała być od Marei była ciut inna (Bravo?), trza było modyfikować i teraz centralny odbija. Nic to, jak mawiał pan Wołodyjowski, kiedyś się zrobi, a w środku i tak kraść nie ma co Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.