Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

SM z wyobraźnią?

Featured Replies

Napisano

Tyle sie czyta o tym ze kierowcy sa tacy a tacy, ze jak zasiada za kierownice to reszta uzytkownikow naszych drog nie ma dla nich znaczenia jestem tylko JA i JA swiety.gif.Ze zero wyobrazni i przewidywania. Dzis bylem swiadkiem takiego zdarzenia Straz Miejska chcac podjechac do Ukraincow i Polakow handlujacych papierosami i spiritem na poczatku deptaka , zamiat objechac go kawalek dookola, skrocila sobie droge wjezdzajac po pasach na zielonym swietle dla przechodniow wsrod tlumu ludzi.Nastepnie przejechala, ostro przyspieszajac co objawilo sie strasznym kopceniem juz niemlodego Ducato w dieslu , bardzo bardzo blisko ogrodkow piwnych (na centymetry bo i tak jest tam ciasno, a w kolo ludzie spacerowali ) w ktorych siedzieli sobie klienci baru kanapkowego i cos szamali.Niestety Ducato ma rure wydechowa po stronie kierowcy wiec cala sadza urozmaicila zawartosc potraw konsumujacych sick.gif Nie zazdroszcze siedzacym tam w danym momencie ludziom tongue.gif . A dla kierowcy z SM no.gif za brak wyobrazni i lenistwo. Zamiast pomyslec o innych okopcil ich.Dodam ze handlarze zdazyli "sie rozplynac" jak zawsze, a SM juz z prekoscia patrolowa zawrocila sobie i pojechala dalej....Nie byla to jakas zorganizowana lapanka bo takich jest 3 dziennie i nie ma skutkow.

załaczam obrazek pogladowy

straz4pz.jpg

Napisano

no co na akcje lecieli.......... hehe.gif

Napisano

akcja dzisiaj, jade rowerem, sciezka rowerowa, a dwoch panow z SM idzie cala szerokoscia sicezki w keirunku zgodnym z kierunkiem mojej jazdy. Niewiele myslac zaczalem trabic / trabka dosc glosna/ panowie nie wiedzieli gdzie maja uciekac. Jako komentarz do mojego zachowania uslyszalem "kierowca katamarana!!!! wolniej". duzo sie nie nauczyli bo dalej szli sciezka.

Napisano

ja bym ich do austri w cywilu wyslal .... zobaczyli by ile kosztuje spacer po sciezce rowerowej oraz wzrok i uwagi przechodniow oraz rowerzystow.powierdza sie ze urzednik panstwowy w naszym kraju nie zna prawa na ktorym pracuje. ach szkoda gadac.

Napisano

to z Pocztowej tak śmignęli? A gdzie ich piękne Vivaro? Niedawno widziałem podobną akcję, tylko, że w drugą stronę. No cóż SM prawie jak policja...

Napisano
  • Autor

> to z Pocztowej tak śmignęli?

tak tak od strony kozaka prosto przez tlum przechodzacy na zielonym

> A gdzie ich piękne Vivaro?

moze znowu bak im "wyskoczyl" wink.gifhehe.gif

> Niedawno

> widziałem podobną akcję, tylko, że w drugą stronę. No cóż SM

> prawie jak policja...

Napisano
  • Autor

> no co na akcje lecieli..........

taa malo nog yyy znaczy kol nie polamali

by sie nie osmieszali smirk.gif daremna robota

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.