Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co do prania tapicerki materiałowej?

Featured Replies

Napisano

Chyba wypożyczę sobie odkurzacz piorący, jakiegoś Karchera Puzzi 200, wiem że dodają jakiś proszek do prania - nie wiem czy to dobre jest, może coś sprawdzonego polecicie?

Napisano
9 minut temu, analyzer64 napisał:

...może coś sprawdzonego polecicie?

W marketach budowlanych pewnej dużej sieci na L, można wypożyczyć maszyny piorące do dywanów z przystawkami do tapicerki. Do dywanów są dużo lepsze niż Karchery. Do tapicerki nie wiem. Wypożyczenie kosztuje grosze tylko trzeba kupić środek piorący. Mała butelka chyba 1 albo 2l?

Trzeba dzwonić lub pójść na dział z dywanami.

Napisano
  • Autor
6 minut temu, Joki napisał:

W marketach budowlanych pewnej dużej sieci na L, można wypożyczyć maszyny piorące do dywanów z przystawkami do tapicerki. Do dywanów są dużo lepsze niż Karchery. Do tapicerki nie wiem. Wypożyczenie kosztuje grosze tylko trzeba kupić środek piorący. Mała butelka chyba 1 albo 2l?

Trzeba dzwonić lub pójść na dział z dywanami.

Planuję uprać tapicerkę w samochodzie. Wyleciało mi z głowy, w Komfort mają odkurzacze dr. Schutz, ale podobno kiepskie są :hmm: 

Napisano
7 minut temu, analyzer64 napisał:

Planuję uprać tapicerkę w samochodzie. Wyleciało mi z głowy, w Komfort mają odkurzacze dr. Schutz, ale podobno kiepskie są :hmm: 

Do auta też się nadaje. W zestawie jest moduł do prania tapicerki.

Napisano

Znalazłem płyn do tego odkurzacza. Nazywa się to RugDoctor i jeśli chodzi o pranie dywanów to jest najlepsze co widziałem. Jak już wspomniałem modułu do prania tapicerki nie używałem.

Napisano

U mnie na odwrót, odkurzaczem piorę niemal tylko tapicerki czy to w domu czy w aucie.

Ja akurat używam Tersusa, ale myślę że czego by kolega nie kupił będzie zadowolony.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.