Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki dostawczak za 15-20k ?

Featured Replies

Napisano

Mozliwe, ze bede potrzebowal kupic dostawczaka.

Bede go potrzebowal przez okolo rok, w tym czasie auto zrobi nie wiecej niz 30kkm. Potem chcialbym sprzedac, z jaknajmniejsza strata wartosci.

Z wymagan to ,a byc wmiare duzy - mysle ze DMC 3000kg to minimum. Nie znam sie dokladnie na takich sprzetach, ale wypadaloby aby dalo sie przewiesc z 1000-1200kg legalnie.

I tez chcialbym zeby ten rok wmiare bezproblemowo dla mnie przepracowal a jak cos sie zepsuje, zeby nie kosztowalo majątek.

3 siedzenia minimum chociaz wcale nie zaszkodziloby 6 albo 7. Dlugosc paki minimum 285cm ale moze byc dluzsza.

Czy w moim budżecie da sie kupic cos takiego?

Jak wygalda sprawa z VATem? Wiele ogloszen widze ceny netto. Ja chcialem kupic jako osoba prywatna. Czy nie bedzie potem problemu, jesli ktos bedzie odemnie chcial odkupic na firme?

Ile kosztuje OC i AC na takie sprzety porownujac ze zwyklymi samochodami?

Pozdro i dzieki za wszelkie rady.

Napisano
15 godzin temu, CiniO napisał:

Mozliwe, ze bede potrzebowal kupic dostawczaka.

Bede go potrzebowal przez okolo rok, w tym czasie auto zrobi nie wiecej niz 30kkm. Potem chcialbym sprzedac, z jaknajmniejsza strata wartosci.

Z wymagan to ,a byc wmiare duzy - mysle ze DMC 3000kg to minimum. Nie znam sie dokladnie na takich sprzetach, ale wypadaloby aby dalo sie przewiesc z 1000-1200kg legalnie.

I tez chcialbym zeby ten rok wmiare bezproblemowo dla mnie przepracowal a jak cos sie zepsuje, zeby nie kosztowalo majątek.

3 siedzenia minimum chociaz wcale nie zaszkodziloby 6 albo 7. Dlugosc paki minimum 285cm ale moze byc dluzsza.

Czy w moim budżecie da sie kupic cos takiego?

Jak wygalda sprawa z VATem? Wiele ogloszen widze ceny netto. Ja chcialem kupic jako osoba prywatna. Czy nie bedzie potem problemu, jesli ktos bedzie odemnie chcial odkupic na firme?

Ile kosztuje OC i AC na takie sprzety porownujac ze zwyklymi samochodami?

Pozdro i dzieki za wszelkie rady.

ducato 2.8 jtd albo master 2,5 dci, bez różnicy ktore, byle najmniej zgnite

Napisano

Szwagier bedzie sie teraz pozbywal Mastera z 2008r 2.5dCi 120KM L3H2, moze wystawic na to pelna fvat 23%, gdybys byl zainteresowany moge podpytac co i jak. Auto serwisowane, ma cala teczke faktur, mechanicznie wszystko OK, wizualnie do dopieszczenia, ale rdzy nie ma. O ile sie nie myle to chcial cos kolo 14tys brutto za niego.

Napisano
  • Autor
19 godzin temu, Lcf napisał:

Szwagier bedzie sie teraz pozbywal Mastera z 2008r 2.5dCi 120KM L3H2, moze wystawic na to pelna fvat 23%, gdybys byl zainteresowany moge podpytac co i jak. Auto serwisowane, ma cala teczke faktur, mechanicznie wszystko OK, wizualnie do dopieszczenia, ale rdzy nie ma. O ile sie nie myle to chcial cos kolo 14tys brutto za niego.

Cenowo i opisowo by mi pasowalo idealnie.

Ale kupować będe pewnie dopiero okolo listopada-grudnia bo narazie mnie nie ma w Polsce.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.