Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pomoc dla Pomorza. Inicjatywa Gazfana.

Featured Replies

Napisano

Wkleję zapewne to, co już do Was zapewne dotarło ba fb. Aczkolwiek uważam, że powielanie tej informacji zwiększy jej zasięg.
Przemek Szafrański ( alias Gazfan organizator OTI dla choinki, oraz pewnie jeszcze kilku innych charytatywnych imprez ), organizuje zarówno czynną, jak i bierną ( Nasze wsparcie finansowe ) pomoc dla pokrzywdzonych na Pomorzu.
Poniżej, wklejona informacja. Pod cytatem są linki do źródła.

Kochani, serdeczni, sympatyczni, mili!
Że ja kurde nie umiem inaczej! A miałem ogródek sprzątać!
Nie umiem nie zastanowić się czy coś mogę zrobić! Bałwochwalstwo pewnie ale cóż…
Człowiek siedzi w domu, ogląda TV i współczuje… współczuje tym których dotknął tak dramatyczny kataklizm w woj. Pomorskim… Patrzę jak ludzie walczą, jak wiele poświęcenia wymaga pomaganie, dbanie o to co im zostało, o taką małą ich ojczyznę.
I siedzę i myślę co można zrobić, jak pomóc, jak wesprzeć – tak już mam – inaczej nie umiem, nie potrafię i chyba nie chcę.
Staram się pomagać, motywować innych do pomagania i nie umiem inaczej tym razem.
Dlatego jutro wieczorem pakuję 101 „Klocka”, zabieram pomocną żonę i jadę by w weekend tam pomóc.
I dołączy Ja Kuszman - prawda? 1f642.png:)
Plan jest taki żeby zapakować wodę, kiełbasę, grilla itd. i być mobilną kuchnią polową by zawieźć ciepłe jedzenie w niedostępne miejsca gdzie cały czas pracują ludzie. Jestem w kontakcie z ludźmi spod znaku 4x4 i oni wskażą, poprowadzą i rozdysponują do działań! Ireneusz Korycki jestem do dyspozycji w sobotę z rana!
Jeśli ktoś może pomóc mi to oczywiście najlepsza będzie zbiórka funduszy na zakup jedzenia, wody i czego się uda. Jestem jutro od 9 do 17 na ul. Zawodzie 13 w Warszawie – jeśli ktoś chętny by grosik wrzucić to zapraszam.
Jeśli wygodniejszy przelew to zapraszam do kontaktu poprzez wiadomość na FB.

Wiem, że późno to ogłaszam ale innego wyjścia nie mam.
Szczerze liczę na Wasze wsparcie i pomoc!

Źródło

https://www.facebook.com/gazfan.wawa/posts/1644872075580442

Numerem konta, który dostałem od Przemka co prawda dysponuję, aczkolwiek wolałbym abyście sami go uzyskali od niego via priv na fb.
Jak ktoś nie używa twarzoksiążki, to zapraszam na priv, dla spokoju mojego sumienia wyślę zainteresowanym zdjęcie konwersacji Przemka z nr konta dla wsparcia finansowego.

Pozdrawiam Was serdecznie
Konrad

Napisano
  • Autor
7 minut temu, mati1.6dohc napisał:

A wiesz może Kądziu, dokąd wyjazd ?

Tak, wiem że woj. pomorskie małe nie jest. Nie wnikałem, ponieważ wredna praca obliguje mnie do pozostania w Stolicy. Mogę ustalić, jeżeli potrzebujesz ( aczkolwiek wiem, że sam zrobisz to równie szybko ;p ). Znasz Przemka lepiej niż ja.
Prawdopodobnie za Przemkiem będzie jechał mój dobry znajomy, mogę zasięgnąć informacji jak chcesz  Można też jutro podjechać do Difflandu-Wilanów na ul. Zawodzie wrzucić osobiście do "puszki" oraz wypytać o szczegóły na miejscu. Ja wspomogłem inicjatywę jak mogłem, czyli dukatami oraz rozpowszechnianiem wici gdzie się da.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.