Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Depo czy Tyc

Featured Replies

Napisano

Chce sobie wymienić lampy na nowe. Czy jest jakaś różnica między tymi firmami jak w temacie? Ceny takie same. Któreś polecacie czy brać obojętnie które? Używek oryginalnych nie chce regenerować starych też nie chce a więcej niż 200 zł nie dam za lampy do auta wartego z trzy koła :).

Napisano

tyc,  montowane w kilku autach,  nie ma  tragedii,  da się ustawić wiązkę na stacji 

• 3 miesiące później...
Napisano
  • Autor

Dobra zmobilizowałem się i na allegro zakupiłem depo po stówie za sztukę. Piękne nowe. Ze szwagrem w oparach alkoholu założyliśmy je i git. Dziś podjechałem sobie na sk w celu odpowiedniego ustawienia. I tu mnie gość zmartwił. Światła nie mają "odcięcia" czyli dają tylko słup światła bez tego zarysu kresek. Gostek mówi że to szajs i żeby je reklamować. No i kurcze nie wiem co robić. Pisać do handlarza jakaś reklamację? Czy tak z większością zamienników jest? Kurcze jakiś atest mają i pewne wymagania powinny spełniać. Co radzicie?

Napisano
  • Autor

Miałeś rację. Skusiła mnie promocja i pomyślałem że specjalnej różnicy nie będzie. Jest i tak dużo lepiej niż było. Trudno niech siedzą na razie. Ale żałuję że nie kupiłem tyc.

Napisano
  • Autor

Zniszczyłem pudełko a pracy w założeniu było trochu więc trudno niech siedzą. Żona mówi że teraz coś widać to może nie jest źle ale i tak głupi jestem że Cię nie posłuchałem.

Napisano
Dnia 20.12.2017 o 13:59, robertharnas napisał:

Czy tak z większością zamienników jest? Kurcze jakiś atest mają i pewne wymagania powinny spełniać. Co radzicie?

IMHO z zamiennikami tak będzie. Kiedyś do Punto 1 montowałem zamienne TYC i nie byłem zadowolony.

Jak kiedyś będę potrzebował zmienić reflektor czy tylny czy przedni - będę szukał używanego "oryginalnego".

Podpowiedź - z doświadczenia wiem [żona ma auto na H4], że dużą różnicę robią żarówki.

Spróbuj jeszcze te podmienić, może trochę opuścić reflektory i jeździć.

Ważne, że kierowca widzi różnicę...

I przypadkiem nie szukaj tanich tuningowych zamienników na soczewce. Będzie jeszcze gorzej niż na zwierciadle.

Tam jest przesłona, która zabiera ok. połowę wiązki.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.