Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Proste radio 2 DIN do Forester SG

Featured Replies

Napisano

Czy są na rynku radia 2DIN które mają:

- radio

- BT

- jack (niekoniecznie) 

koniec ;] Bez żadnych usb, cd, tv czy innych reliktów przeszłości ;)

Funkcje podłączania kamery czy finezyjny wyświetlacz również zbędne.

Fajnie jakby było tanie, bo podobno w Subaru jest mniejsza ramka i trzeba piłować plastiki.

Zdecydowanie bardziej wolałbym spiłować radio i przy okazji polakierować je w kolorze plastików.

Napisano
  • Autor

Widzę np. takiego MVH-S600BS którego można kupić za 380 zł (+ruletka z vat, w najgorszym przypadku 460 zł.)

Wygląda wiejsko, jest czarny, ale nie o to chodzi ;) Pytanie - czy radia z USA nadal przeskakują co 0,2 pasma FM i nie nadają się zbytnio do użycia w Europie?

Napisano

Czemu w ogóle 2DIN? :hmm: Do Forka nie ma takich ramek na radio 1DIN i np. z kieszonką na telefon albo coś? Ja tak mam nawet ;] 

Tu masz 2DIN niezłe:

http://allegro.pl/radio-2din-alpine-cde-w235bt-cd-usb-mp3-bluetooth-i7136151567.html

Ja kupiłem sobie takie:

1b30246e45e6a5bed4ee1df66c17

Jestem zadowolony, moc 4x100W, brak napędu CD, jest tylko USB, AUX i radio. :ok: 

Napisano
  • Autor
4 godziny temu, analyzer64 napisał:

Czemu w ogóle 2DIN? :hmm: Do Forka nie ma takich ramek na radio 1DIN i np. z kieszonką na telefon albo coś? Ja tak mam nawet ;] 

Tu masz 2DIN niezłe:

http://allegro.pl/radio-2din-alpine-cde-w235bt-cd-usb-mp3-bluetooth-i7136151567.html

Niby są, ale jest 2din więc chciałem na takie wymienić. Ten Apline by w sumie pasował, nawet jak na niego patrzę, to widzę, że dałoby się ładnie go pokolorować żeby pasował do reszty ;] Tylko na prawdę wolałbym nie mieć dziury na cd ;] zupełnie zbędne miejsce do przechowywania kurzu.

W sumie jak sobie myślę co chcę z tym radiem zrobić, to zakup nowego mija się z celem. Widzę, że jakiś pacjent sprzedaje tego Alpine. Za 3 stówki nawet bym się nie zastanawiał, ale na wydanie 380 za coś co może wyglądać jak pogryzione (kiepskie zdjęcia), pochodzić z wędki i popsuć się po godzinie, mam chyba psychologiczną blokadę ;]

Edytowane przez camel00

Napisano
22 godziny temu, camel00 napisał:

W sumie jak sobie myślę co chcę z tym radiem zrobić, to zakup nowego mija się z celem. Widzę, że jakiś pacjent sprzedaje tego Alpine. Za 3 stówki nawet bym się nie zastanawiał, ale na wydanie 380 za coś co może wyglądać jak pogryzione (kiepskie zdjęcia), pochodzić z wędki i popsuć się po godzinie, mam chyba psychologiczną blokadę ;]

Nie wiem, ale kurde te 2dinowe radia to takie odpustowe robią :hmm:

Tu z forum Subaru zdjęcie w Forku:

post-14844-0-06749300-1432238247.jpg

Dobrze się to komponuje kolorystycznie, ale w dzień to radio nie wygląda najlepiej :(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.