Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wymiana filtra paliwa

Featured Replies

Napisano

Musze wymienic filtr paliwa w astrze F. Czy mozna cos takiego zrobic przed domem, czy musze oddac auto do warsztatu? Jak duzy jest wyciek paliwa przy zmianie filtra i na co trzeba uwazac? pozdrawiam

Napisano

Szczególnie zwróć uwage na ogień w pobliżu grinser006.gif Mi wymienili podczas wymiany oleju. Sam nie chciałem się w to bawić, ale z opowiadań na kąciku to łatwiutkie to jest. Będą potrzebne dwa zaciski na przewody paliwowe i możliwie że nowe opaski. Filt jest koło tylniego prawego koła.

Napisano

> Musze wymienic filtr paliwa w astrze F. Czy mozna cos takiego zrobic

> przed domem, czy musze oddac auto do warsztatu? Jak duzy jest

> wyciek paliwa przy zmianie filtra i na co trzeba uwazac?

> pozdrawiam

Witam zlosnik.gif

Dasz rade sam, przed domem zlosnik.gif Wyniek paliwa niewielki, mozesz podstawic jakis pojemniczek zlosnik.gif

Jedyna trudnosc moga sprawic takie cuudowne opaski zaciskowe o ile nie maz juz wymienionych na normalne ze srubka zlosnik.gif

Napisano

czesc

bardzo prosto sie wymienia tylko jak koleao podpowiedzial zopatrz sie w nowe opaski zaciskowe. Sam to wymieniłem na dzialce i wycieklo moze 50 gram . ale ile pozniej browaru sie wlalo po tym sukcesie. z przewodów sie prawie nie leje moze ci wyciec ze starego filtra dlatego uzyj zaslepek platikowych z nowego i zatkaj te konce które wyjales z przewodu. dobra rada niw wyjmuj odrazu z dwoch koncow starego filtra tylko na raty raz jeden w to miejsce wloz nowy i pozniej dalej znowu stary wyjmij i znowu nowy wloz. ja robilem pierwszy raz i nic sie nie stalo kupilem filtrona

Napisano

Hej

Ja wymieniałem pod domem, podniosłem prawą stronę na lewarku i wystarczyło. Opaski zaciskowe dało się ponownie użyć. Benzyny za dużo z przewodów nie wyciekło. Więcej z całego filtra. powodzenia ok.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.