Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

woda+silnik="check engine" ?? help!

Featured Replies

Napisano

yikes.gif Astra była już piękna i lśniąca ale coś mnie podkusiło... umyje silnik swiety.gif Znaczy nie ja tylko myjnia. Przede mną stara mazda wyjechała po myciu silnika i udała się w nieznanym kierunku. Ja niestety udałem się na 2 godzinny odpoczynek bo po umyciu silnika astra zdechła angryfire.gifangryfire.gifsciana.gif

Rozrusznik krecił jak głupi a zapłonu 0/null/zero icon_eek.gif

Zdjąłem palec rozdzielacza swiece wysuszyłem wszystko i po 2 godzinkach odpaliła wreszcie.

I byłoby pięknie gdyby nie lśniąca pomarańczowo - żółtym blaskiem kontrolka "check". Obroty na luzie od 900 - 3000 icon_eek.gificon_eek.gif

Dzisiaj rano zająłem się zatem kompletnym osuszaniem czyszczeniem itd. Wypucowałem chyba wszystkie możliwe styki złączki itd. Założyłem nowe świece. Odpalam.... check nie świeci ale obroty dalej wariują. Zrobiłem na szybko zworke i czytam kody...

screwy.gif

Komp pokazuje tylko cyfry 1 i 2 i tak w kółko przez minute. Nic wiecej. Czy to w ogóle coś znaczy??? angryfire.gif Oprócz tego że coś auto sp..... frown.gif

Został krokowiec ale do tej pory było ok. Czyżby nagle woda mu zaszkodziła??? Pomóżcie! THX

PS. C14nz 92r.

Napisano
  • Autor

> mialem to samo

> http://autokacik.pl/showflat.php?Cat=0&a...e#Post276787250

> nastepnego dnia juz bylo ok, CE sie nie swiecil

Wszystko się zgadza CE już nie świeci tylko obroty zwariowały. I jescze jedno poszedłem przed chwilą sprawdzić jeszcze raz i jak go odpaliłem i dodałem gazu to silnik na wysokich obrotach gasł. Po chwili było już ok. Ale obroty falują niewiem.gifniewiem.gif

Napisano

To na pewno nie krokowy.

Zostaw Astrę na dworze niech się porządnie osuszy i powinno przejść.

Napisano
  • Autor

> To na pewno nie krokowy.

> Zostaw Astrę na dworze niech się porządnie osuszy i powinno przejść.

No ja myśle zlosnik.gifzlosnik.gif A swoją drogą to ludzie myją silniki nie od dziś, więc co? że niby moja astra siakaś inna jest ? wyjątkowa ?? zlosnik.gifbiglaugh.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.