Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kampania 4968 - kolumna kierownicza

Featured Replies

Napisano

Zapytalem przy okazji wymiany tulei w tylnej belce o powyzsze zlosnik.gif

Uzyskalem info" sie nie nalezy" grinser006.gif

Dzis zajechalem do duzego wroclawskiego serwisu, gdzie maja tzw "system" i na wlasne oczy widzialem w tym systemie. ze kampania zostala przeprowadzona przez Avanti Piaseczno w dniu 15.03.2006 yikes.gif Ja w tym terminie nie robilem kampani niewiem.gif

W tymze wroclawskim serwisie dowiedzialem sie, ze kampania 3968 nadal trwa, a uruchomiona zostala w 2005 roku zlosnik.gif

Zadzwonilem do Avanti i tam mnie poinformowali, ze owszem, kampania zostala u nich przeprowadzona w moim Stilo, ale 6.05.2003 co w sumie jest mozliwe, bo wtedy wlasciciel tego auta serwisowal sie u nich. Pytanie czy juz wtedy kampania ta istniala niewiem.gif

Zadzwonilem na infolinie Fiata i dowiedzialem sie, ze owszem kampania w moim aucie zostala przeprowadzona w Avanti 15.03.2006 po czym poinformowalem pania, ze nie jest to mozliwe, bo nie bylem w tym terminie w Avanti zlosnik.gif

Czy ktos cos rozumie z tej kampani?

Kiedy sie zakonczyla? Czy mogli ja przeprowadzic juz w 2003? Czy jesli przeprowadzili poprzez "regeneracje" to juz sie mi nie nalezy kampania? Wiem, ze w 2005 chyba wymieniali w koncu tez kolumny, w ktorych byl zamocowany zestaw naprawczy a zuzycie kolumny bylo duze....

Odgrzebalem dokumenty.... znalazlem info, ze 16.05.2003 przeprowadzany byl przeglad po 20 tys, zgloszona usterka to jakis wyciek plynu od spryskiwacza. Zero info o kolumnie kierowniczej podczas tego przegladu. Pytanie, czy Avanti faktycznie robilo kolumne 6.05.2003 czy zle uslyszalem termin i byl to termin przegladu 16.05.2003.

Ale nie rozumiem, dlaczego w papierach mam z dnia 20.01.2004 "regeneracja kolumny kierowniczej" - bez podania akcji serwisowej. Gdyby zrobili akcje w 2003 to chyba by juz nie regenerowali. Jesli to jest to, to dlaczego nie wpisali ze to jest serwisowa akcja i dlaczego te trzy rozne terminy (podany mi przez Avanti, ten w papierach i ten w systemie?)

Zadzwonilem na infolinie fiata, zglosilem ten problem. Ciekaw jestem co ustala....

Zastanawiam sie czy Avanti nie wpisalo jakiegos innego Stilo w koszty mojego auta w tym 2006.... ale to tylko moje podejrzenia, nie wysnuwam zadnych oskarzen zlosnik.gif

Choc moze i faktycznie zrobili akcje juz w 2003 (wiec dlaczego regenerowali jeszcze w 2004?? niewiem.gif)

Kolumna mi zaczyna stukac zlosnik.gif

Napisano

> Zapytalem przy okazji wymiany tulei w tylnej belce o powyzsze

> Uzyskalem info" sie nie nalezy"

> /.../

Ja bym wysłał pismem poleconym prośbę o kopię zlecenia naprawy wraz z podpisem posiadacza (czyli twoim), w którym kwitujesz odbiór naprawionego samochodu po przeprowadzeniu w/w kampanii. Ciekawe czy mają. zlosnik.gif Bo jak nie, to możesz na nich nasłać UOK i US. Ciekawe co powiedzą i czy na wszystko mają faktury. zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

Zobaczymy co mi FAP odpowie... calkiem mozliwe ze to jakis blad w systemie, ze zrobili kampanie w 2003 (o ile juz byla) niewiem.gif

Ale jak cos beda sciemniac to wysle oficjalne pismo... od prawnika grinser006.gif

Napisano

Jeśli moge zabrać głos zlosnik.gif

Była wymieniana w Twoim stilo przekaładnia w 2003 r.

Niestety wymiany dokonali na taką samą złomowatą jak poprzednia .

Potem była regeneracja chyba w 2004r. co zaowocowało zlosnik.gif

jak sądze dłuższą zywotnoscią .

Pozdr

Napisano
  • Autor

To moze jesli maja taki balagan wymienia mi jeszcze raz hehe.gif

Byly jakies kolumny pozmianowe? hmm.gif

Trwala juz w 2003 ta kampania? Bo jesli wymienili to chyba raczej jako zwykle zlecenie gwarancyjne? hmm.gif

Napisano

A czy jeśli moja furka była sprowadzana, to mogę ubiegać się o wymianę w Polsce? smile.gif

Takie może głupiutkie pytanie, ale może warto spróbować?

Napisano

> To moze jesli maja taki balagan wymienia mi jeszcze raz

> Byly jakies kolumny pozmianowe?

Nie było pozmianowych i nie ma hehe.gif zakładalitakie sam złomy .

> Trwala juz w 2003 ta kampania? Bo jesli wymienili to chyba raczej

> jako zwykle zlecenie gwarancyjne?

Dokladnie nie było kampani wtedy jeszcze, ale pewnie podcianeli

tą wymiane pod kampanie.

Ja miałe odrazu regenerowaną przy przebiegu 100km (MJ) i nie mam problemu do dzisiaj.

Wymiana to pic na 15-20kkm.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.