Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wytłoczka, pianka do narzędzi

Featured Replies

Napisano

Ma ktoś pomysł, jak - z czego wykonać piankę/ organizer do narzędzi, kluczy? Chodzi mi o coś w tym stylu jak na zdjęciu:

0d615244485e80e2e436b6087e5e

Mam wózek warsztatowy, mam kilka zestawów narzędzi - fajnie by było poukładać to jak wyżej. 

ewentualnie czy da się gdzieś kupić gotowca bez narzędzi 😄 - ale to chyba mało realne, że dopasuję taki organizer do moich kluczy :/ 

Napisano

Szukaj pod hasłem kaizen foam. Ale to jest drogie. Możesz też wykorzystać pianki z opakowań. Ukladasz warstwami, wycinasz poszczególne warstwy i sklejasz. Ale estetyka może być gorsza niż na zdjęciu.
SA też gotowe wytloczki do wózków ale też kosztują i niekoniecznie mogą pasować do wszystkich Twoich narzędzi.

Napisano
  • Autor
3 minuty temu, amciek napisał:

Szukaj pod hasłem kaizen foam. Ale to jest drogie. Możesz też wykorzystać pianki z opakowań. Ukladasz warstwami, wycinasz poszczególne warstwy i sklejasz. Ale estetyka może być gorsza niż na zdjęciu.
SA też gotowe wytloczki do wózków ale też kosztują i niekoniecznie mogą pasować do wszystkich Twoich narzędzi.

Tak! O to właśnie chodzi! 

Ktoś wie, gdzie to kupić? 

Napisano
29 minut temu, Grzaniec napisał:

Znalazłem pod hasłem pianka techniczna :ok:. Muszę tylko wymierzyć swoje szuflady. Dzięki za naprowadzenie na trop :ok:

https://allegro.pl/oferta/grafitowa-pianka-techniczna-gabka-7435279042

To zwykła gąbka a tamto co Ci podali to EPP. Polipropylen spieniony.

Ale gąbka też się nada.

Edytowane przez Joki

Napisano
  • Autor

Jak widać na zdjęciach w aukcji, sprawdza się przy takim zastosowaniu jak potrzebuję. Ta pianka kaizen też na naszym allegro występuje - trochę inną ma nazwę ale równie chorą cenę ;]

Napisano
Dnia 1.02.2019 o 14:27, Grzaniec napisał:

ale równie chorą cenę

Polipropylen spieniony tani nie jest.

Napisano
Dnia 1.02.2019 o 14:27, Grzaniec napisał:

Jak widać na zdjęciach w aukcji, sprawdza się przy takim zastosowaniu jak potrzebuję. Ta pianka kaizen też na naszym allegro występuje - trochę inną ma nazwę ale równie chorą cenę ;]

Jak jeszcze nie kupiłes tych pianek to mam cos podobnego Dam tobie za darmo .

Napisano
  • Autor
Dnia 9.02.2019 o 21:19, docent11 napisał:

Jak jeszcze nie kupiłes tych pianek to mam cos podobnego Dam tobie za darmo .

Hej, nie kupiłem jeszcze...Twoja oferta jest dla mnie bardzo interesująca!!! :) Opowiadaj, jak miałoby to wyglądać?? :) - będziesz mógł wysłać? Oczywiście koszt przesyłki, pakowania + coś na :piwo: czy :drink: przeleję na konto. 

Napisano
8 godzin temu, Grzaniec napisał:

Hej, nie kupiłem jeszcze...Twoja oferta jest dla mnie bardzo interesująca!!! :) Opowiadaj, jak miałoby to wyglądać?? :) - będziesz mógł wysłać? Oczywiście koszt przesyłki, pakowania + coś na :piwo: czy :drink: przeleję na konto. 

Prześle  jutro zdjęcia jak te pianki wyglądają Ile ich potrzebujesz i jaki wymiar ?

Napisano
  • Autor
4 minuty temu, docent11 napisał:

Prześle  jutro zdjęcia jak te pianki wyglądają Ile ich potrzebujesz i jaki wymiar ?

Mam 4 szuflady o wymiarze 25x51cm i 2 szuflady 31x51cm. Czyli w sumie 6szt, w tym 2 trochę większe..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.