Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co to może być długie pytanie

Featured Replies

Napisano

Witam mam problem z wtryskami lub sterowaniem wtrysków kom lub emulator przy jeździe na lpg, ale od początku Przy starcie na pb i przełączeniu na lpg marchewa dość dziwnie się zachowuje potrafi się palić dość długo potem zgaśnie i co jakiś czas błyśnie gaśnie najczęściej jak zdejmuję nogę z gazu na wolnych obrotach przy przejściu na pb jest na początku normalnie ładnie chodzi, ale potrafi zacząć się dławic i słychać, że jeden gar źle pracuję (1 cylinder) przy przegazowaniu marchewa gaśnie jest cacy by za chwilę silnikiem zaczyna szarpać marchewa płonie i zaczyna kopcić z rury jak przy zasłonie dymnej i tłumik zaczyna dzwonić po przełączeniu na gaz przestaje dymić silnik chodzi stabilnie i po czasie tłumik przestaje dzwonić praca jest ok. marchewa, co jakiś czas błyska czerwienią. Myślałem, że to wina wtrysku kupiłem zastępczy w bdobrym stanie (sprawdziłem) wymieniłem i po złożeniu odpaliłem chodził na pb i lpg bez uwag tylko podczas jazdy czasem na pb błyskała marchewa, ale silnik bez uwag po zgaszeniu i zapaleniu ponownym wszystko wróciło do stanu przed wymianą myślałem, że to błędy kompa restart, ale nic nie pomogło, co to może być coś padło lub pada, ale co a tak na marginesie wtrysk okazał się w bardzo dobrym stanie (wymiana 150 w plecy) to chyba zasługa lania raz w toku stp do baku, co niniejszym wszystkim polecam, bo warto sam zobaczyłem silnik ma prawie150, kkm przebiegu oczekuje sugestii, co to może być

Napisano

jedź do gazowników, bo moze masz zimny lut lub walniety emulator...

Napisano
  • Autor

> jedź do gazowników, bo moze masz zimny lut lub walniety emulator...

też biorę to pod uwagę bo kłopoty zaczeły sie w te silne mrozy i rozmawiałem z gazownikiem wcześniej ale wybieram sie do niego w piątek bo przy okazji chwalił sie że ma nowy lepszy soft to mi go wgra

Napisano
  • Autor

> też biorę to pod uwagę bo kłopoty zaczeły sie w te silne mrozy i

> rozmawiałem z gazownikiem wcześniej ale wybieram sie do niego w

> piątek bo przy okazji chwalił sie że ma nowy lepszy soft to mi

> go wgra

Byłem u gazownika i okazało się że moduł miał zły soft ale niestety nie udało się wgrać nowego poprawionego wieć został wymieniony na sprawny i wgrany nowy program i kłopoty z marchewą i wszystkie inne kłopoty sie skończyły (nierówna praca na pb i straszne dymienie na wolnych obrotach) przeleciałem na razie 20km i fura śmiga jedynie co mnie boli to 150 pln w plecy beksa.gif bo wtryski mam cacy i jeszcze raz polecam wszystkim lejcie stp raz na 10.000km to się opłaca mam nabite 150kkm i wtryski lśnią jak nówki brawo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.