Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sezon 2020

Featured Replies

Napisano

Jeszcze 11 dni do rozpoczecia sezonu. Jezeli Corona mnie nie rozlozy to mam 2 - 3 dni smigania na rozjezdzenie sie ! :phi:

;)

Napisano
  • Autor

A tu cos z zeszlego roku 

Napisano

@andy7 idz pan w cholere. ja wlasnie powinienem w tym momencie konczyc pierwszy z trzech tygodni jezdzenia po pirenejach 😒 korona pokrzyzowala mi szyki. doslownie dzien przed planowanym wyjazdem musialem zrezygnowac, bo francja i hiszpania zaczely sie zamykac. to i tak w sumie mi sie poszczescilo, ze akurat tak sie zgralo, ze nie pojechalem bo bym sie rozczarowal tam na miejscu xD

no ale za to siedze sobie na samoizolacji w domu od tygodnia, bo dokladnie jak rok temu (tez jechalem w pireneje) pierwszego dnia urlopu zlapalo mnie przeziebienie :nie_wiem: jedyny pozytek z tego jest taki, ze wzialem sie za montaz klipu z zeszlorocznego wypadu, wiec mam okazje troche sobie przypomniec ten klimacik ;/  a jeszcze czeka na mnie montaz klipu z wrzesniowych alp :jem:

no ale dla mnie niestety najblizszy porzadny wypad motocyklowy bedzie mozliwy dopiero koncem lata 🥴

jezdzenie w kolo komina mnie juz nie kreci nic a nic, wiec motocykla uzywam jedynie jak sie uda gdzies wyjechac na weekend albo na wywczas :chory:

ps. czy u ciebie nie mozna montowac kamerek na kasku? bo nagranie jest bardzo slabe przez te wstrzasy (choc i kamerka chyba tez nie grzeszy jakoscia nagrania). 

Edytowane przez ulik87

Napisano
  • Autor
14 minut temu, ulik87 napisał:

ps. czy u ciebie nie mozna montowac kamerek na kasku? bo nagranie jest bardzo slabe przez te wstrzasy (choc i kamerka chyba tez nie grzeszy jakoscia nagrania). 

Kamera jest na szybie Ggeneralnie kreci OK ale predkosc robi tez swojeoPro Hero 2 Przepisu tyczacego montazu kamer niema, co najwyzej zdrowy rozsadek. Mi wlasnie nie pasi montaz na helmie, bo zawsze sekwencja jest spitolona przez rozgladanie sie czy to w prawo, czy to w lewo. Po Twoim poscie naszla mnie refleksja, czy oby faktycznie zrobie ta runde wokol komina ? 

Generalnie w roku robimy  2- 3 wypadow, a reszta sezonu sam chyba znasz... 

Pozdro

;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.