Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

rozrząd seicento

Featured Replies

Napisano

witam. jaka jest kolejność wymiany całego rozrządu w silniku 1100  z roku 2003. od nowości nie był wymieniany.

Napisano

Co masz na myśli pisząc kolejność ???  Cały rozrząd to pasek napinacz i pompa wody 

Napisano
  • Autor

witam. pisząc o kolejności, miałem na myśli kolejność czynności do wykonania. od czego muszę zacząć, by wymienić rozrząd cały, łącznie z pompą wody, napinaczem, paskiem itd. Nie wiem jak ustawić znaki na kole głównym wału, a jak na kole wałka  rozrządu. Przepraszam za błędy. 

Napisano

Jak nie masz pojęcia o ustawianiu rozrządu to lepiej sie za to nie bierz. Można wiecej popsuć jak zaoszczędzić. Jak jednak zdecydujesz sie sam wymieniac to zdejmij osłone  i zanim cokolwiek odkręcisz zobacz gdzie sa znaki  ustaw tak żeby sie pokrywały . Jak nie wiesz gdzie szukac to podaj maila mam serwisówke w pdf co prawda  sc spi  i punto ale znaki sa takie same i zasada ustawiania jest taka sama.  Przeczytasz co i jak  i jak nie masz dwóch lewych rąk i jakie takie pojęcie o mechanice to dasz rady.

Napisano
12 godzin temu, zbychol001 napisał:

witam. pisząc o kolejności, miałem na myśli kolejność czynności do wykonania. od czego muszę zacząć, by wymienić rozrząd cały, łącznie z pompą wody, napinaczem, paskiem itd. Nie wiem jak ustawić znaki na kole głównym wału, a jak na kole wałka  rozrządu. Przepraszam za błędy. 

Na YT masz kilka filmików, lepiej już chyba nie da sie tego zobrazować.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.