Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

skrzynka "zbiegów"

Featured Replies

Napisano

Rok temu pękła mi satelita w mechaniźmie różnicowym angryfire.gifzrobiłem BYłO waytogo.gifsprzęgło nowe VALEO waytogo.gif.

Wiosną zaczęła się "pocić",leciutko zaczęła zgrzytać 3a,więc zamówiłem synchronizator,klej LOCTITE czerwony,kupiłem olej półsyntetyczny HIPOL,no skończę tjun punciaka,to wstawię Maryśkę do "nory",a tu nagle.................................................

mokro pod autem,po zapachu czuję olej przekładniowy hmm.gifsprzęgło luz straciło hmm.gifskleiło się myślę hmm.gif

wjechałem na kanał i moje obawy się spełniły:padł uszczelniacz wałka sprzęgłowego i gorący olej wydostał się do komory sprzęgła,i żeby było śmieszniej padł pad.gifczujnik sterujący prędkościomierzem angryfire.gifsciana.gif

Jedyny pozytywny aspekt to ten że w końcu pomaluję rozbity w wigilę lewy przód,bo do demontarzu skrzynki trzeba ściągnąć maskę rotfl.gif

Napisano

> Jedyny pozytywny aspekt to ten że w końcu pomaluję rozbity w wigilę

> lewy przód,bo do demontarzu skrzynki trzeba ściągnąć maskę

Nie wiem po co ściągać maske do wyjęcia skrzyni... u mnie jak wyciąali to wyszła dołem bez problemu ( auto na podnośniku było )

Napisano
  • Autor

Po to by podwiesić maszynistę,żeby nie wpadł do kanału rotfl.gifhahaha.gif,a poza tym "na luzie "lepiej mi ją będzie wyklepać do szpachlowania i lakierowania waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.