Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

rozdziewiczone palio

Featured Replies

Napisano

witam wczoraj spiesząc na mecz naszych "sokołów" starszy gość się zagapił i "rozdziewiczył "mi autko angryfire.gifmyślałem że go bokser.gifa potem . uzbroj_zlo.gifdużo się nie pogniotło bo dalej jeżdzę aleproblem tera jest taki że będę potrzebował chłodnice klimy i odwadniacz. części te są cholernie drogie (kiedyś szukałem włąćżnika cisnieniowego ale okazał się na szczęści ok choć to jest najtańsza rzecz )i ot co możę ktoś już dopasowywał odwadniacz od innego auta albo ma namiary na te części w dobrej cenie? hmm.gif

Napisano

> witam wczoraj spiesząc na mecz naszych "sokołów" starszy gość się

> zagapił i "rozdziewiczył "mi autko

jesli jego wina to dawaj do ASO, co sie przejmujesz ile kosztuje grinser006.gif

Napisano

zalezy gdzie chlopak ma ubezpieczone auto bo mi jak polonez zaparkowal na tyle to do dzis ani kosztorysu ani zadnego papierka no poza tym ze SZKODA ZOSTALA PRZYJETA a jak ide tam gdzie ubezpieczalem auto to "prosze czekac my nic nie poradzimy" angryfire.gif i co tu robic angryfire.gif czy bez sadu sie nie obedzie??

Napisano
  • Autor

na szczęście jak na razie bez takich wojen ale w poniedziałek będę miał kalkulację kosztów naprawy a to jednak jakieś światełkov w tunelu do wypłaty odszkodowania. Palio jednak będę chyba sprzedawał więc na PSA wrzucę fotki a na pewno ktoś się jeszcze nią bardzo długo nacieszy jak naprawi uszkodzenia cool.gifmam pytanko bo chodzą rózne opinie :czy mozna jeździć normalnie (bea załączania klimy)jeżeli z uszkodzony jest odwadniacz(wyciekł czynnik ) i czy nie popsuję w ten sposób sprężarki, hmm.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.