Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

olej w filtrze powietrza

Featured Replies

Napisano

dzisiaj takie zjawisko zaobserwowalem u siebie frown.gif moze to miec cos wspolnego z tym ze jeden z wezy od odmy ma dziure? czy moze po prostu moja 900 mowi powoli papa. mocy nie stracilo autko, oleju nie pali.

Napisano

> dzisiaj takie zjawisko zaobserwowalem u siebie moze to miec cos

> wspolnego z tym ze jeden z wezy od odmy ma dziure? czy moze po

> prostu moja 900 mowi powoli papa. mocy nie stracilo autko, oleju

> nie pali.

pewnie tak skoro nic nie bierze oleum ani mocy nie stracił ! bo wątpie aby to były przedmuchy

Napisano
  • Autor

znaczy sie wycieka z niego/spala jakis litr oleum na 15000 ale to glownie spod kapy zaworowej a nie mam kiedy tego zrobic wiec chyba calkiem niezle jak na 90kkm z czego 50 zrobione moim stylem jazdy. devil.gif

Napisano

a odetkaj pan korek tam gdzie olej wlewasz na dzialajacym silniku, jak ci bendzie z tamtad wialo i dmuchało i do tego jescze jakis lekki dymek lub para leciala to pewnie zbliza sie remont oslabiony.gif

Napisano
  • Autor

no właśnie muszę tak zrobić smile.gif zapomniałem o tym patencie wink.gif remontu robić na pewno nie będę, jak już to swapa smile.gif

Napisano

aaa tam czasem warto zrobic tego remonta niz swpa bo swap to tylko tak sie łatwo pisze oslabiony.gif a w praktyce to wychodzi duzo gozej przekonałem sie na wlasnej skorze

Napisano
  • Autor

no jak swapa to profi smile.gif 900 bede upalal tak dlugo az sie nie wy(*^(*& potem albo 1.2 8v włoże albo 1.1 z górą od 1.2 a jak zachce mi się dłubania w g.... to zrobię replikę silnika Trofeo biglaugh.gifbiglaugh.gif

Napisano

> dzisiaj takie zjawisko zaobserwowalem u siebie moze to miec cos

> wspolnego z tym ze jeden z wezy od odmy ma dziure? czy moze po

> prostu moja 900 mowi powoli papa. mocy nie stracilo autko, oleju

> nie pali.

Założę się że ten cienki wężyk ma otworek tam gdzie styka się z wężem od ogrzewania?Też to przerabiałem-właśnie takie są objawy że olej ścieka wtedy do filtra.Albo wymien całość(drogo) albo wstaw kawałek nowego węża.

Napisano
  • Autor

tos mnie pocieszyl biglaugh.gif jak juz to dolot jakis wymodze szportowy 270751858-jezyk.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.