Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ktore radio pioneera + glosniki (?)

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich car audiowiczów,

przymierzam się do kupna radyjka z mp3, forumowa szukajka wskazała pionka, gdyz większość z nich ladnie gra. Mam do wyboru DEH-30MP lub DEH-4800MP. Czym się roznią i które wziąść, cene mają podobną (niecale 500 pln)?. Do tego chce kupic glosniki 130+tweetery (nie moge wziasc 160 gdyz nie chce zeby bylo widac jakis zestaw audio w aucie) i tutaj znowu jestem w kropce. Waham się pomiedzy tym

(radio i glosniki byly by tej samej firmy), a tym. , który polecacie do tego radia?

Pozdrawiam, adinek

Napisano

co do głosników to lepsze te hertze, ale moze lepiej kupic power bassy? cfaniaczek.gif

Napisano

> co do głosników to lepsze te hertze, ale moze lepiej kupic power

> bassy?

moje ESK na pionku 3700 (i na kazdym innym pionku a kilka ich - starszych - mialem) graly BARDZO kijowo. Wiec HZ bym raczej nie polecal, tym bardziej ze DSK sa ponoc wyraznie slabsze niz ESK

Napisano

> moje ESK na pionku 3700 (i na kazdym innym pionku a kilka ich - starszych - mialem) graly BARDZO kijowo. Wiec HZ bym raczej nie polecal, tym bardziej ze DSK sa ponoc wyraznie slabsze niz ESK

Pare razy slyszalem ze teraz HZ to jakies podroby sprzedaja co z reszta sam jakis czas temu mialem okazje ocenic.

Sluchalem ESK-165 zasilanych Pionkiem 7400 w wygluszonych drzwiach i powiem ze to nie te same glosniki ktore ja kupilem poltora roku temu.

Kolo kupil ESK bo wlasnie u mnie slyszal ale sie zalamal jak odsluchal swoich.

Moze wlasnie jakies takie trafiles...

Napisano

> Pare razy slyszalem ze teraz HZ to jakies podroby sprzedaja<CIACH>

> Moze wlasnie jakies takie trafiles...

oj raczej nie kolego szanowny. Ja akurat mam stare ESK (ciemne woofery, nie pomaranczowe jak teraz) ktore kupilem kiedy wlasnie ESK byly na topie (to juz 3 lata albo i lepiej?). Na mojej starej Alpinie 7513M graly nienajgorzej, dla odmiany z 9821R byla straszna tragedia, z Clarionem 358 bylo niezle, z obecnym JVC S71R jest wrecz bardzo ladnie.

Z zadnym pionkiem (same niskie lub srednie modele jak pisalem - to fakt) ktory wpadl mi w rece HZ nie graly dobrze. Jaki z tego wniosek? Albo tanie pionki sa bleeee zlosnik.gif albo po prostu nie pasuje polaczenie z HZ.

Niech mi ktos wreszcie pozyczy (na godzine chocby!!!) jakiegos wysokiego pionka to moze przestane byc pionkozerca zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.