piohol Posted May 15, 2021 Share Posted May 15, 2021 Witam. Mam problem pożyczyłem auto cinquecento 700. Po przejechaniu kilkunastu km zginęły światła mijania, długie, klakson i awaryjne. Jaki jest wspólny mianownik tej przypadłości bo nie oddam niesprawnego auta, a właściciel potrzebuje je na poniedziałek. Pany pomóżcie rozwiązać problem. Bezpieczniki w skrzynce ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andre44 Posted May 16, 2021 Share Posted May 16, 2021 Sprawdź masy do karoserii. Miałem kiedyś też taki cyrk i winny był przewód masowy przyrecony do budy od strony kierowcy na "podłużnicy" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
piohol Posted May 16, 2021 Author Share Posted May 16, 2021 (edited) Tylko że brakuje "+" na wtyczce żarówki H4. bo kontrolka podłączona między masę samochodu a przewody we wtyczce żarówki nie świeci tyle w sprawie świateł. Znalazłem przewody masowe po stronie pasażera i te oczyściłem ale po stronie kierowcy nie widziałem. Edited May 16, 2021 by piohol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts