Darcolo Posted December 20, 2021 Share Posted December 20, 2021 Witam. Mam seja mpi z 2001 r. z licznikiem elektronicznym. Przebieg - 306 kkm i rośnie dość szybko. Na forum wyczytałem, że już mogę zacząć się bać bo po osiągnięciu 350 kkm licznik prawdopodobnie straci możliwość liczenia kolejnych kilometrów. Co robić w tych okolicznościach, na co się przygotować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolekatepl Posted December 22, 2021 Share Posted December 22, 2021 Zawsze można kupić drugi z niższym przebiegiem i zgłosić wymiane w SKP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
roach Posted March 24, 2022 Share Posted March 24, 2022 W dniu 20.12.2021 o 17:07, Darcolo napisał: Witam. Mam seja mpi z 2001 r. z licznikiem elektronicznym. Przebieg - 306 kkm i rośnie dość szybko. Na forum wyczytałem, że już mogę zacząć się bać bo po osiągnięciu 350 kkm licznik prawdopodobnie straci możliwość liczenia kolejnych kilometrów. Co robić w tych okolicznościach, na co się przygotować? Niektórzy maja pól miliona i dalej jeżdżą....ja osobiście.mam 330 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts