Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

JESZCZE RAZ LINKA PREDKOSCIOMIERZA...

Featured Replies

Napisano

Witam, poruszam jeszcze raz temat linki predkosciomierza, bo mam problem. Wyjscie ze skrzyni SC na linke jest jakby nie kompletne u mnie. Porownalem z wyjsciem w mojej starej skrzyni CC. Wyglada to w ten sposob ze w skrzyni SC jest plastikowa krecaca sie tulejka, ale nie ma w niej nic w co by mozna wlozyc koncowke linki. W starej skrzyni CC ta sama plastikowa tulejka jest pelna w srodku tak ze mozna zamocowac/wsunac koncowke linki. Czy da sie zamienic lub kupic takie mocowanie linki w wyjsciu ze skrzyni...? dzieki za pomoc

Napisano

> Witam, poruszam jeszcze raz temat linki predkosciomierza, bo mam

> problem. Wyjscie ze skrzyni SC na linke jest jakby nie kompletne

> u mnie. Porownalem z wyjsciem w mojej starej skrzyni CC. Wyglada

> to w ten sposob ze w skrzyni SC jest plastikowa krecaca sie

> tulejka, ale nie ma w niej nic w co by mozna wlozyc koncowke

> linki. W starej skrzyni CC ta sama plastikowa tulejka jest pelna

> w srodku tak ze mozna zamocowac/wsunac koncowke linki. Czy da

> sie zamienic lub kupic takie mocowanie linki w wyjsciu ze

> skrzyni...? dzieki za pomoc

Sa 2 rodzaje linek na kwadrat jak pewnie masz w CC a w seju masz pewno nei pamietam jak sie to dokladnie nazywa ale koncowka jest duzo wieksza taki bolec

Napisano
  • Autor

Wielkie dzięki, to mnie trocheę uspokoiłeś. W takim razie musze kupic linke od SC. ...tylko czy bedzie pasowala z kolei do zegarow CC?

Napisano

> Wielkie dzięki, to mnie trocheę uspokoiłeś. W takim razie musze kupic

> linke od SC. ...tylko czy bedzie pasowala z kolei do zegarow CC?

Przy zegaracj jest to samo najlepiej niech ci pokaza obie i sobei zobaczysz roznice bo jest dosc wyrazna

Napisano
  • Autor

OK mam nadzieje ze bedzie dobrze. Dzwonilem przed chwila do sklepu z czesciami. Facet powiedzial ze w SC w skrzyni miedzy wyjsciem na linke a sama linka jest jeszcze jakis czujnik predkosci z kablami. ten czujnik kosztuje 110pln i bez tego nie bedzie dzialalo. Podiedzial zebym wymienil caly reduktor ze starej skrzyni CC. Co wy na to?

Napisano

> OK mam nadzieje ze bedzie dobrze. Dzwonilem przed chwila do sklepu z

> czesciami. Facet powiedzial ze w SC w skrzyni miedzy wyjsciem na

> linke a sama linka jest jeszcze jakis czujnik predkosci z

> kablami. ten czujnik kosztuje 110pln i bez tego nie bedzie

> dzialalo. Podiedzial zebym wymienil caly reduktor ze starej

> skrzyni CC. Co wy na to?

Coooo masz sobei kupic linke od SC SPI moze mu chodzilo o MPI ja ostatnio wlaczylem ze sprzedawcxami zarowno w ASO jak i zwylych sklepach oni rozne rzeczy wymyslaja jaki czujnik jak tam jest tylko linka wchodzi do skrzyni a z drugiej strony do licznika Zadzwon lepiej gdzie indziej

Napisano
wyjasnij jeszcze raz dokladnie z jakiego na jaki silnik zmieniales? i jaka dokladnie masz skrzynie? a ten czujnik o ktorym mowil sprzedawca jest do wspomagania i bez niego bedzie wszystko dzialalo
Napisano
  • Autor

OK, wiec jeszcze raz od poczatku. Mam CC sportinga. Kupilem druga skrzynie biegów od typa. Mowil ze jest od SC sportinga. Włozylem do auta, przykrecilem linke predkosciomierza i nie dziala. A tak przy okazji jak rozpoznac skrzynie Sportingowa? Ta ktora kupilem jest wyraznie ktosza. Jadac za drugim autem 100km/h (licznik caly czas nie dziala) mam 3000 obr/min, w poprzedniej mialem 2500 obr/min. Czy nowa jest sportingowa a poprzednia nie, czy na odwrot?

Napisano
masz na 100% skrzynie sporting albo jakiegos dziwnego abartha jak np. ja albo empe_ zlosnik.gif dziwny masz problem bo ten plastik na linke powinien byc taki sam... ale mozesz sprobowac go przelozyc ze starej skrzyni, wystarczy tylko odkrecic dekiel mechanizmu roznicowego
Napisano
  • Autor

Dzieki, to sprobuje przelozyc ten mechanizm napedu linki. ...odnosnie skrzyni to rozumiem ze ta obecna, ktotsza skrzynia jest od sportinga. dzieki za info

Napisano

> Dzieki, to sprobuje przelozyc ten mechanizm napedu linki. ...odnosnie

> skrzyni to rozumiem ze ta obecna, ktotsza skrzynia jest od

> sportinga. dzieki za info

z tego co pamietam to tam jeszcze od boku sruba kontrujaca jest smile.gif wykrec ja i wyciagnij ta cala tuleje gdzie linka wchodzi smile.gif, wsadz ta z drugiej skrzyni i bedzie dzialac smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.