Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pali jak 2,5 V6

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich szanownych kolegów i kolezanki!

Mam problem i to calkiem spory.... moj Essi 1,6 16V Zetec 97r strasznie mi kopci duzo.. w miescie to spalanie rzedu 11-13litrow przy bardzo spokojnej jezdzie... tragednia co radzicie.. bylem na kompie i nic nie wykazal... frown.gif co robic.... jak sie nagrzeje silnik to na jalowym biegu strasznie majta obrotami.... jakis domowy mechanior powiedzial ze to spalanie moze byc spowodowane walnietym czujnikiem w przeplywomierzu powietrza... rozebralem obejrzalem tam sa 2 druciki ktore chloda sie powietrzem co tam moze byc walniete??? a druga opcja to Lambda.. ale przeciez wyszla by na kompie.... co to moze byc ratunku bo takie spalanie mnie z butami wciagnie.... bede wdzieczny za kazda rade i ewentualen koszty naprawy... pozdrawiam Maciu

Napisano

A u jakiego mechanika byles i do jakiego kompa podlaczal auto?

Bo moze poprostu nie diagnozowal mieszanki albo lipny mechanik.

Napisano
  • Autor

> A u jakiego mechanika byles i do jakiego kompa podlaczal auto?

> Bo moze poprostu nie diagnozowal mieszanki albo lipny mechanik.

no wlasnie i tutaj jest problem bo u mnie w iscie nie ma kompa zeby dobrze z diagnozowac a nie bede jechal do ASO bo to nie ma sensu.. szkoda kasy... fakt komp byl do bani bo nie mozna bylo spradzac szystkich czujnikow po koleii ale co ja na to poradze mechanik jak mechanik zadna rewelka hehe... powiedzial ze albo przeplywomierz pwietrza albo sonda lambda a nie mozna bylo tego dobrze sprawdzic proble tkwi w tym ze moj essi jest z 97 roku i ciezko go podpiac pod kompa... przynajmniej w tej pipidowie w ktorej mieszkam..... wynalazlem jakies podrobki lambdy za 80zl bosha i przeplyowmierz na allegro... tylko pytanie czy bedzie sprawny... moze jakies namiary na tanie czesci??? pozdrawiam i z gory dzieki za jakiekolwiek informacje... narazka MAciu

Napisano

Niepamietam jakie byly wskazania ale te elementy mozesz sprawdzic miernikiem.

Moze ktos poda wartosci i bedziesz mogl sprawdzic.

Napisano
  • Autor

jesli ktos wie to prosilbym o jakies info!! Rartunku panowie tak sie nie da jezdzic....szok a gdzie tutaj w dalsza trase sie puscic... masakra

• 4 miesiące później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.