SlawekS Posted September 17 Share Posted September 17 Siemanko, na cut-offie i tylko na lpg słychać takie pykanie z wydechu. Żadnych błędów w kompie nie zarejestrowano. Od czego to może być? Autko z podpisu; instalka Nevo; wymiana tydzień temu świec nic nie dała. Jakiś parametr z programu mogę podać jakby co. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deszczowyRoman Posted Monday at 07:13 PM Share Posted Monday at 07:13 PM wypadanie zapłonów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SlawekS Posted yesterday at 05:44 AM Author Share Posted yesterday at 05:44 AM Tylko żadnych objaw ku temu nie ma, nie telepie budą, spalanie w normie, nie szarpie przy przyśpieszaniu itd. Nie napisałem, że instalacja ma 8 lat i nic poza wymianą filtrów nie było robione bo i poco jak jest dobrze. Jakieś 2 lata temu byłem na serwisie z podłączeniem do kompa i gość powiedział że jest ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts