Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jakie 16,5cm zestaw odseparowany-pod radio

Featured Replies

Napisano

Witam. W poniższych wątkach pisalem, o paneleach drzwiowych. Czas teraz przyszedł na głosniki. Niestety mam mały budrzet do wykorzystania. Głosniki miały by grać bez wzmcniacza jedyne napędzane PIONEER DEH-P3630MP. No i cena za zestaw nie mogła by przekraczać 170zł. Wiem że nie są to żadne pieniądze ale od czegoś trzeba zacząc. Mam głośniki Pioneer TS-G1718 - mam dylemat czy zostawić je w drzwiach czy wykorzstać 170zł i kupić jakieś inne odseparowane? Mam równiez suba lecz nie mam póki co wzmaka. Ewentualnie zostawiając głośniki pionka mógłbym pomysleć o jakimś wzacniaczu do napędzenia suba.

Napisano
Za tą kase nic nie znajdziesz. Chyba najtańsze co jest to Hertz DSK 165. Za bodajże 279 kupisz fajne PB.
Napisano

Sprzedaj te głośniki i tego "suba" i kup sobie jakiś odseparowany przód(patrz wypowiedź RoB'a). Jak dobrze pójdzie to jeszcze drzwi wygłuszysz.

Napisano

Jest jeden zestaw który polecali na kilku forach i zebrał on nawet dobre noty to mivoc hq 16520

http://www.allegro.pl/item107002630_uwaga_okazja_wyprzedaz_1_2_ceny_hq16520.html

Wcale nie musi być on gorszy od np. DSK 165 a niektórzy twierdzą że jest nawet lepszy, a poza tym jest dobrze wykonany.

Ja sam też nie miałem takich pieniędzy i długo szukałem na allegro jakiegoś używanego ale nie zniszczonego zestawu i udało się trafił się niesamowity Tonsil Speed 1700 za 90 zł.

http://allegro.pl/item105739382_tonsil_speed_1700_.html

Sprzęt naprawdę wymiata i zjada wiele innych na śniadanie, teraz słuchanie to olbrzymia przyjemność. Przede wszystkim polecam dużo cierpliwego szukania i lektury a na pewno coś znajdziesz

Napisano
Tu znalazlem ciekawe porownanie glosnikow 16 z tej polki cenowej...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.