Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Centralny Zamek..pytanko!!:D

Featured Replies

Napisano

Czy Astra z 91r. może mieć centralny zamek na pilota(w kluczyku)?? Tak jak widać ja mam taki kluczyk z przyciskiem(znaczek opla) i diodą.. w samochodzie niemam zadnej diody/odbiornika od centralnego . Centralny u mnie jest taki ze jak się otworzy dźwi to wszytkie się otwierają(tj.normalny centralny wink.gif) aa...mam przepalnoną diodę w tym kluczyku crazy.gif - może mieć to wpływ na to że centralny niedziała na pilota?? a może ta dioda w kluczyku to zwykłe podświetlenie?? frown.gif kto ma taki kluczyk niech mi napisze jak u niego wygląda centralny smile.gifsmile.gifcool.gifcool.gif z góry thx

kluczyk

Napisano

moim zdaniem ta dioda to mozesz sobie jedynie podswietlic wieczorem zamek zeby lakieru na polowie furki nie zdrapac 270635636-JUMP2.gif

Napisano

> moim zdaniem ta dioda to mozesz sobie jedynie podswietlic wieczorem

> zamek zeby lakieru na polowie furki nie zdrapac

niestety eRd ma całkowitą racje, ta dioda służy tylko jako oświetlenie i tyle.....ja też tak mam i za nic centralny się nie chce otworzyć jak nacisnę znaczek opla na kluczyku ale za to jak miło świeci hahahah grinser006.gifgrinser006.gif

Napisano

Jeśli to typowy oplowski kuczyk, to w środku masz bateryjkę "zegarkową" i żaróweczkę do oświetlenia np. dziurki od kluczyka. Możesz też mieć taką czarną kosteczkę - transponder (czy jakoś tak) od immobilizera. Z centralnym zamkiem to-to raczej nie zadziała wink.gif.

Jak Ci bardzo zależy, to wymień baterię - powinno świecić yay.gif.

Napisano
  • Autor

immobilaizera niemam.. a jeśli chodzi o ten kluczyk to bateria jest ok(model LR9) tylko żaróweczka jest przepalona.. zlosnik.gif

Napisano

Wszystko się zgadza jak koledzy piszą a do kluczyka diodę led wstawić a do centrala podpiąć np to z Allegro tania rewelka hula już od roku u mnie bez problemów nawet baterie w pilotach były.W zimie zapomniałem o zamrożonych zamkach a i dodatkowy policial.gifstraszak na czacha.gif.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.